donderdag 17 december 2015

Gekleurde beits

Gekleurde beits

Beslist de laagste prijzen. Bekijk alle kleuren van Sikkens beits kleuren - kleurenwaaier. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.


Iedere beits heeft bepaalde unieke eigenschappen, zo is er bijvoorbeeld gekleurde tuinbeits voor geïmpregneerd hout, houtbeschermer in een mooie houttint als walnoot of beuken en natuurlijk de dekkende buitenbeits. Beits binnen en beits buiten. Gekleurde of transparante beits. Naast zijn beschermende functie, wordt beits ook gebruikt om oud of verkleurd hout een nieuwe look te geven.


In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Een beits verrijkt de natuurlijke houtkleur, maar er zijn ook dekkende buitenbeitsen in diverse kleuren beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, klassieke groene buitendeur?


Gekleurde beits

Of een tijdloos donkerblauw hekwerk? Bij KARWEI vind je een ruim assortiment buiten- en tuinbeitsen, in alle kleuren en afwerkingen. Het beschermt beter dan gewone verf omdat het dieper in het hout trekt. Er zijn beitsen voor zowel binnen als voor buiten en er zijn dekkende en transparante varianten.


Op zoek naar specifieke binnenbeits kleuren? Het gaat veelal om beitsen die de kleur van het hout op een mooie manier versterken. Maak het hout iets donkerder of juist lichter met de juiste beits , terwijl je tegelijkertijd zorgt voor een degelijke bescherming.


Voordeel van beits is, dat je geen grondverf nodig hebt als basis. Wil je starten met de klus? Hieronder vind je een overzicht van alle benodigdheden om te beitsen, een stappenplan en een aantal tips. Klik dan hier om naar alle beitsen te gaan.


Rambo beits , Glitsa parketlak, CetaBever binnenbeits. Bij GAMMA vind je beitsen, lakken en vernis van verschillende bekende merken, zoals Rambo, Glitsa en CetaBever. Met een dekkende beits kan je oud of verkleurd hout een nieuwe look geven en tegelijkertijd beschermen. GAMMA verkoopt dekkende beits in veel verschillende kleuren. Naast extra bescherming maak je met beits het houtwerk ook mooier.


Geef uw Douglas hout optimale bescherming met een van onze kleur beitsen. Hoge kwaliteit beitsen voor de beste finishing touch van uw hout. Transparante beits beschermt het hout en toch blijft het er natuurlijk uit zien.


Er zijn verschillende soorten transparante beits verkrijgbaar. Het klinkt misschien een beetje gek, maar er is ook gekleurde transparante beits. HORNBACH biedt een groot assortiment aan transparante beits , kleurloos en met kleur. Moose Färg in matte beits kleuren.


Gekleurde beits

De beits componenten (vanouds tarwe en roggemeel, lijnolie, water en pigment) zorgen voor een enigszins ruw oppervlak, dat het oog waarneemt als matte kleur. Het bevat bij de gele (oker), rode en zwarte kleur het natuurlijk pigment uit de bodem. Deze aardpigmenten hebben een zeer karakteristieke kleur.


Experimenteer als je dat wilt met het gebruik van verschillende kleuren voor verschillende delen van het meubel. Transparant gekleurde beits op basis van een watergedragen kunststofdispersie. Kies dan voor een lichte houtbeits of transparante houtbeits voor buiten. Tussen de verschillende houtbeitskleuren van GAMMA vind je altijd een beits die bij je interieur past. Buitenverf voor hout: houtbeits kopen.


Je brengt Woodcolor Classic heel vlot aan en zorgt voor een uitstekende bescherming van je tuinhout. De structuur van het hout blijft mooi zichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts