vrijdag 4 december 2015

Plateau voor kaarsen

Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim aanbod woondecoratie. Woondecoratie goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Vind woondecoratie online.

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Plaats een groepje kaarsen op een houten plateau of metalen schaal, voeg een decoratietak, vaasje of plantje toe en je hebt heel eenvoudig je eigen decoratiestuk gemaakt.


Bij Intratuin vind je ronde en vierkante kaarsenplateaus, van hout, metaal of beton. Voor elke stijl en elk interieur. Het formaat van deze kaarsonderzetter is in diameter cm.

Dit onderzet bord is een prima houder voor kaarsen en LED kaarsen. Iedereen heeft zijn eigen smaak en een andere soort sfeer in huis. Zet er jouw favoriete kaarsen , vaasjes en theelichthouders op voor een gezellig effect. Door af en toe te veranderen van accessoires geef je het geheel weer een hele nieuwe look.


Wat jouw interieurstijl ook is, bij Xenos hebben we de geschikte decoratieschaal. Een zacht glanzend donkergroen plateau voor kaarsen , waarmee je meteen sfeer in huis brengt. Ga jij voor een houten plateau of voor een glimmend zilverkleurig exemplaar? Het blad is gemaakt van omgevouwen metaal en heeft twee open zijkanten met een ronde draagbeugel. Aan de onderkant zitten schuimrubber beschermdopjes, zodat de ondergrond beschermd wordt.


De producteigenschappen: materiaal samenstelling: metaal. Kaarsen zijn sowieso van bolsius. De grote paarse is dat waarschijnlijk ook. Rond plateau met grijze kaarsen kaarsen zijn nieuw , plateau heb ik zelf gebruikt voor kaarsen liefst ophalen let op ! Nieuw Ophalen of Verzenden. Voordelig geprijsd en voor 23:besteld is de volgende werkdag in huis!


Kies uit 1producten vanaf € 95. Heeft u een aantal mooie kaarsen gekocht, en zoekt u een manier om deze te presenteren?

Op een kaarsenplateau komen jouw kaarsen nog beter tot hun recht en je kunt ze makkelijk verplaatsen. Paraffine is de traditionele wax voor kaarsen en is nog steeds veruit het meest populair. Goed voor beginners, omdat het snel smelt ,goedkoop en gemakkelijk te kleuren of parfumeren. Er moet echter worden opgemerkt dat de chemische stoffen die worden uitgestoten wanneer deze was gesmolten wordt irriterend voor sommige mensen kan zijn.


En dan ook nog eens in de kleuren die jij het mooist vindt. Probeer tijdens het samenstellen wel rekening te houden met één overeenkomende eigenschap. Accessoires in huis - Hoe simpel! Nadat je een stel mooie kaarsen hebt aangeschaft, kun je deze echter niet overal lukraak neerzetten. Het kaarsvet zal er na verloop van tijd afdruipen en je vensterbank, salontafel of een ander meubelstuk binnen de kortste keren bevuilen.


Gelukkig is hier in de vorm van een kaarsenplateau een gemakkelijke oplossing voor. Zet een plateau op een hocker of poef en creëer op deze manier een extra bijzettafel. Een dienblad omtoveren tot de eyecatcher van je huis?


Zet een paar mooie kaarshouders, een vaas met kunstbloemen en een windlicht op het dienblad en creëer zo een pronkstuk voor op je keukentafel. Ben je nog op zoek naar een origineel cadeau? Dan kan een plateau met kaarsen ook leuk ingepakt worden. Draai er een grote strik omheen, bekleed met zilverfolie en strooi wat steentjes op het plateau voor een leuke verrassing.


Op een plateau kun je een kaarsenhouder ook combineren met vazen, windlichten, lantaarns, een waxinelichthouder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts