maandag 28 december 2015

Stylingadvies huis

Ontdek al onze styling online. Vandaag bestel morgen in huis! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget.


Uw database omgeving migreren naar de Cloud?

Meer weten over de migratie mogelijkheden naar de Cloud? Alle gegeven adviezen en afspraken zal ik in een overzichtelijk presentatieboekje naar u toe sturen. Dit is een praktische handleiding waarmee u aan de slag kunt gaan. Zo kan het zijn dat je niet uit de inrichting van je nieuwe of bestaande huis komt.


Dat je partner een hele andere smaak heeft, je graag een kleurtje in huis wilt of je weet niet de juiste sfeer te creëren. En daarbij willen wij je graag helpen! Zodat jij straks gelukkig bent met jouw gezellige thuis.


Met enkele kleine aanpassingen, een totaal ander (T) huis ! Bij een stylingadvies wordt er meestal rekening gehouden met de meubels die al aanwezig zijn in de woning.

Soms zullen er wat accessoires en meubelen aangeschaft moeten worden om het juiste resultaat te bereiken. Wilt u geïnspireerd worden voor het inrichten of vernieuwen van uw huis ? Doe ideeën op in onze showroom en laat u adviseren en inspireren door onze medewerkers. Maak dan een afspraak met onze interieur styliste voor een advies op maat bij u thuis. Heb jij geen uitgebreid advies nodig, maar wel advies op gebied van indeling, meubels, verlichting, kleuren en of materialen.


SFEERVOL INGERICHTE HUIZEN EN KANTOORRUIMTES. Het sfeervol inrichten van een ruimte en het stylen van een compleet interieur is niet altijd de makkelijkste klus. Omdat een huis erg groot is bijvoorbeel of juist erg klein.


Stylingadvies Wil je je huis snel verkopen tegen een aantrekkelijke verkoopprijs? Bespaar tijd en geld en kies voor een woningpresentatie en stylingadvies van DHome. Het spreekt voor zich dat je aanzienlijke kosten bespaart wanneer je huis snel verkocht wordt, onder mooie verkoopcondities.


Daniella’s overzicht was doorslaggeven het voelde als een bevrijding. Ik heb roer omgegooid en mijn hele huis een make over gegeven. De hechting aan nostalgie heeft me vele jaren vastgehouden. Nu was er ruimte voor iets nieuws.


Daniella hielp me verder met kleur-, inrichtings- en styling advies. Is het tijd voor wat anders op de muur? Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken?


Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën.

Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar. Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. De stijl die jouw huis een plek maken waarin je graag bent en thuiskomt? Ervaar je jouw interieur nog niet zo en twijfel je over kleuren, meubelopstellingen, accessoires en styling?


Heb je net als vtwonen zin in een nieuwe look? Doe mee en maak kans op een frisse start in jóuw huis met een persoonlijk stylingadvies. Waardoor de stijl en de sfeer die u wenst daadwerkelijk goed zichtbaar wordt in de woning.


Dat alleen al kan een wereld van verschil zijn. Een uitgebreid stylingadvies duurt ongeveer uur en is een investering van €3inclusief BTW. Een stylingadvies aan huis is gebaseerd op ruimte, zoals bijvoorbeeld een woon-eetkamer. Je hebt je huis ingericht maar het lukt niet om de juiste sfeer aan te brengen. Of je bent al maanden op zoek naar die nieuwe bank maar blijft maar twijfelen.


Herken je jezelf in deze woonvragen of heb je andere interieuruitdagingen? Veel mensen zijn erg blij met hun interieur maar missen net die finishing touch of juiste indeling voor de ultieme sfeer en uitstraling. Huizen met een neutrale stijl verkopen gegarandeerd beter. Ga aan de slag met het stylingadvies van deze makelaar in Herveld en verkoop je huis !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts