woensdag 2 december 2015

Muursticker maan en sterren

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Muurstickers maan en sterren.


Hoge kwaliteit muurstickers met maan en sterren kopen als decoratie in de babykamer, in de webshop van StickerOp. Met onze muurstickers maan en sterren tover je in een handomdraai het plafond van de babykamer om in een nachtelijke sterrenhemel waar je baby van tot rust komt.

De kleur van de sterren en de tekst is zelf te bepalen. Dit product wordt speciaal voor jou gemaakt, nadat de bestelling bij ons binnen is. Een vrolijke set muurstickers van koffiekopjes gemaakt door de populaire kunstenares Elisabeth Fredriksson.


Je kunt de koffiekopjes muurstickers aanbrengen per stuk dus je kunt ze verdelen zoals je zelf leuk vindt. Omdat ze contour zijn gesneden lijken ze geschilderd op de muur. Leuk voor in de slaapkamer, bijvoorbeeld boven het bed of op. De muurstickers worden gesneden uit stevig vinyl en zijn na verwijderen opnieuw te gebruiken. Bibelotte muurstickers worden milieuvriendelijk geprint met inkt die vrij is van schadelijke stoffen.


Deze dieren muursticker geeft de kamer van jouw kind een heel rustgevende gevoel, vanwege de effen kleuren die er worden gebruikt in deze wandsticker.

Zoek je mooie muurstickers sterren voor in de babykamer? Beer, Maan en sterren muurstickers. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit.


Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art. Hoe schattig is deze sticker voor de babykamer! Kies uit producten vanaf € 140. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Moderne Urben Retro Sticker;. U heeft nog geen producten in uw winkelwagen. Onze dieren muurstickers zijn perfect als u alleen woont. Zo krijg je je eigen unieke ontwerp en zo kun je het op iedere kinderkamer toepassen. In totaal heeft het vel stickers.


Bij deze stickers bepaal je zelf waar je wat plakt. Mix en match uw eigen combinatie.

Heeft een vraag over deze muursticker ? Wilt u uw kinderen helpen met het in slaap vallen? Dat kan met deze prachtige decoratie die overal in het huis aangebracht kan worden. Door deze schattige schapen decoratie voor kinderen kan uw kind gemakkelijk en snel in slaap vallen zonder enige zorgen te maken.


Dit ontwerp bestaat uit mooie witte schaapjes en een halve maan met sterretjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts