maandag 28 december 2015

Alabastine voegenfris

Alabastine voegenfris

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Vind alabastine voegenfris als je nu zoekt. Voegenfris is te tinten door middel van universele mengpasta. Wij hebben voor de kleur licht grijs gekozen en iedereen die binnenkomt vraagt of wij een nieuwe vloer in de woonkamer hebben laten liggen.


Alabastine voegenfris

De voegenfris is eenvoudig aan te brengen door een ingebouwd handig sponsje. Echt een super groot verschil. Nu nog afwachten hoe lang de levensduur van de nieuwe voegen is. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zou makkelijk te verwijderen van de tegels zijn. Alabastine voegenfris wit - 2ml. Voor 17:besteld is morgen in huis. Vuller stevig in de voeg drukken en glad afwerken met een nat rond voorwerp (lepel od silicone tool).


Alabastine voegenfris

Overtollig materiaal na max. Voor het opfrissen en omkleuren van voegen. Geschikt voor alle vochtige ruimtes. Schrobvast en hecht alleen op voegen. Alleen geschikt voor binnen.


Eenvoudig aan te brengen met het tubesponsje. Het legt een laagje over de voegen zelf waarbij het middel van de tegels met een doekje moet worden weggeveegd. Een hulpmiddeltje waarvan ik het feitelijke resultaat niet ken maar in ieder geval een stuk goedkoper dan er een proffesional op te zetten die opnieuw gaat betegelen.


Hiervoor een keer “ voegenfris ” gebruikt maar dat was een drama. De voegenstift werkt super makkelijk, alle voegen zijn weer heel mooi geworden! Het zou er bij mij ook mee te maken kunnen hebben dat de ontluchting niet goed is, zoals Forno zegt - ik heb geen raam in de badkamer, en geen centrale ventilatie. Na veel lezen over voegenfris , vooral dat het op gegeven moment vergeelt en zo meer, heb ik gekozen om Latex voor buiten op de badkamer voegen te smeren. Dit was in overleg met een verf speciaalzaak.


Hoe dat gaat houden weet ik nog niet. Ik vermoed dat dat er eerder afspoelt, maar in ieder geval niet geel zal worden of gaat rullen. Handig in gebruik door het sponsje en te gebruiken in vochtige omgevingen. De grootste online verfleverancier van Nederland. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser.


Ontdek ons assortiment hieronder, met bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol verf! Het product hecht zich alleen op voegen. Bekijk ons assortiment alabastine in onze Onlineshop. Niet geschikt voor componenten. Dit product is eenvoudig aan te brengen door het.


Heb je geen last van schimmel, maar wel lelijke voegen? Benieuwd hoe je dit doet, bekijk dan onderstaand filmpje. Niets werkt écht soepel en zo duurt het wel heel lang voordat ik alles schoon heb. Dit is geen reiniger maar brengt een wit laagje over je voegen.


De restjes op je tegels schrob je weg met een schuurspons. Mijn destijds ranzige badkamer van een jaar oud huurappartement oogt inmiddels weer fris en fruitig! Zie de link voor het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts