dinsdag 8 december 2015

Antieke tafels amsterdam

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting!


Zeer grote collectie antieke tafels gerestaureerde en ongerestaureerde tafels , meer dan 3antieke tafels op voorraad in diverse maten tot 4. En dat lukt, zoekt u een prachtige grote antieke tafel dan zou u eens naar Rotterdam moeten komen.

Het accent ligt voornamelijk op grote (lange) antieke eetkamertafels en coulissetafels (uitschuiftafels zowel recht, ovaal of rond), ook Engelse wind-out tables. De meeste van deze antieke tafels zijn ook uitstekend geschikt als vergadertafel. Welkom op de website van Antiekcentrum Amsterdam.


Een unieke locatie voor iedereen die van antiek en kunst houdt. In diverse stands en vitrines vindt u bijzonder aardewerk, porselein, schilderijen, sieraden, tafelgerei en nog veel meer. Bent u een verzamelaar of op zoek naar een uniek cadeau? Code: C0Gemaakt van zonverbrand oud eiken, - 5cm dik Kan in eigen werkplaats naar wens op maat en met elke afwerking gemaakt worden. Koop of Verkoop antieke tafel op.


Wij importeren antiek uit Frankrijk en Zweden, waarbij we ons voornamelijk richten op tafels.

Naast tafels verkopen we ook andere meubels, zoals kasten, stoelen, bureaus en bankjes. Maar de focus ligt echt op. Salontafels, bijzettafels en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Drie dagen per week huren handelaren en particulieren een tafel aan de voorzijde van het antiekcentrum waar zij antiek en curiosa aanbieden. Antieke Tafels en stoelen vind u op DeAntieksite. Op woensdag, zaterdag en zondag kunt u van 11:tot 17:de tafelmarkt bezoeken. Overweegt u een deel van uw eigen verzameling van de hand te doen, dan kunt u ook zelf een tafel huren.


Heineman Antiek heeft voor een smaakvol decor van uw woning een glanzende antieke tafel. Soms zitten er ook wel iets oudere of jongere tafels bij. De collectie antieke tafels en replica tafels omvat een ruime keus aan trendy en tijdloze meubelen. In de inspirerende showroom van de Almondehoeve vindt u altijd wel een replica of antieke tafel naar uw smaak. Ook kunt u door ons uw meubel op maat laten maken.


Al onze antieke tafels zijn met liefde en vakmanschap gerestaureerd en in unieke staat. De tafels worden zelf (in Frankrijk) gezocht en in eigen beheer gerestaureerd. Al mijn antieke eettafels zijn origineel en echt antiek ! Blad kan worden uitgeschoven zodat je er met meer mensen aan kan zitten. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe website, daardoor kan het zijn dat sommige artikelen op deze website al verkocht zijn. Om vergissingen te voorkomen.


Het zijn vaak vierkante verjongde poten met onder het tafelblad de regels die de tafel stevigheid geeft.

Soms zijn de poten nog onderling verbonden om meer stevigheid te geven. Ook antieke armstoelen fauteuils en bureaustoelen. Geregeld trekken zij er dan ook op uit en gaan op zoek naar nieuwe vondsten en unieke materialen. Door deze passie vindt u bij Burbri antiek dan ook enkel en alleen authentieke producten.


Burbri antiek verkoopt een groot assortiment aan antieke meubels, winkelinrichtingen, bouwmaterialen, Design en industriƫle meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts