maandag 14 december 2015

Vtwonen weer verliefd op je huis

Vtwonen weer verliefd op je huis

Q is de online woonwinkel boordevol inspiratie om mooi te wonen. De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. VTwonen bij Smulderstextiel. Kies uit 5producten vanaf € 99. Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis.


De liefde voor hun woning is bekoel omdat de. Wonen, Weer Verliefd op je Huis is elke week te zien bij SBSte zien. Kees Tol presenteert het programma samen met het stylisten-team van het tijdschrift vtwonen. In VT Wonen helpt Kees een stel om hun huis weer mooi te maken.


De partners hebben meestal een hele eigen woonsmaak en vinden het moelijk er samen iets moois van te maken. Samen met presentator Kees Tol helpen onze vtwonen stylisten Marianne Luning, Fietje Bruijn, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven de bewoners met hun woondilemma’s. Weer verliefd op je huis ’ begint weer , maar nu om 18:uur.


Kan jouw woonkamer ook wel een make-over gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Het maken van een plan, het shoppen en inrichten kost altijd meer tijd dan je denkt. Als je met een stylist in gesprek gaat, vertaalt hij of zij jouw wensen door naar een concreet plan. Dit seizoen krijg je wederom wat je van ons gewend bent: een uur vol wooninspiratie, DIY tips en de laatste trends. Onze stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy trekken alles uit de kast om alle bewoners zich weer thuis te laten voelen in hun eigen huis.


Alle weerhuisjes vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw weermeters. Haal nog meer uit je geld. Doe mee en profiteer nu nog van deze mooie deal!


Vtwonen weer verliefd op je huis

Na lang als vrijgezel door het leven te zijn gegaan, kwam Lieke de jaar jongere Tom tegen op de. Vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis. Wekelijks een compleet andere woonstijl en GewoonGers is hier regelmatig in terug te zien!


Ook kun je iedere zondagavond genieten van het tv-programma vtwonen weer verliefd op je huis en vtwonen doe-het-zelf op SBS 6. Elke week gaan Viktor Brand en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Vroeger werkte Jeff minimaal uur in de week en was amper thuis. Sinds een jaar heeft hij andere een baan en meer tijd voor zijn vrouw Chantal en dochter Bo. In aflevering seizoen heeft de vtwonen stylist een prachtig nieuw interieurontwerp gemaakt voor de woning van.


De woonsmaken van het stel liggen enorm uit elkaar, waardoor ze er samen niet uit komen. Het vtwonen team brengt daar verandering in. Bekijk hier de favoriete van de stylisten Marianne, Frans, Eva, Fietje en Wendy. DIY-ideeën, wooninspiratie, en ruim 45. Miriam en Andre werden vier jaar geleden verliefd op elkaar.


Ze maakten een moeilijke en grote beslissing in hun leven, want ze waren beiden nog getrouwd. Het is een heftige tijd geweest, vooral voor hun kinderen. Met de kleuren van Histor word je weer verliefd op je huis.


Bekijk meer ideeën over Kleuren, Interieur en Verliefd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts