woensdag 23 december 2015

Gordijnroede uitschuifbaar

Kies uit producten vanaf € 100. Je kan de uitstraling van de gordijnroede eenvoudig veranderen door andere afsluitknoppen uit ons assortiment te kiezen. Deze worden apart verkocht. Prima te completeren met de SYRLIG gordijnringen (diam. mm).


Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie.

Zowel gordijnrails als roedes bevestig je aan muur, plafond of kozijn. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.


Misschien wil je een statement maken met een RVS gordijnroede , zwart staal of eentje van hout. Je vindt bij Praxis gordijnroedes of gordijnrails ook in de traditioneel zwart en wit.

Goed ontworpen gordijnroedes vind je bij IKEA. Van gordijnrails met drie sporen tot gordijn-accessoires en roedesets met dubbele roedes. De bevestiging is zeer eenvoudig en de gordijnroede zit snel op de juiste plek. De gordijnroede is stabiel en veilig en heeft een zwarte kleur. Wordt geplaatst aan de binnenzijde.


Verkrijgbaar in twee formaten en. Geen schroeven of boren nodig voor bevestiging! Welke van de tijdloos mooie gordijnroedes in antieke stijl uit het programma van LOBERON u kiest, laten we natuurlijke over aan uw persoonlijke smaak.


Hanteer als vuistregel: Bij interieurs in landhuis-stijl passen het beste houten gordijnroedes , een modern ingerichte loft daarentegen is meer gebaat bij een gordijnroede van metaal. Bij het kopen van gordijnen is niet alleen het soort gordijn dat je kiest van belang, maar ook de manier waarop de gordijnen opgehangen worden speelt een rol. Je kunt er voor kiezen om de gordijnen op te hangen aan een gordijnroede. Kies je voor een rail, dan kun je daar alleen een geplooid gordijn aan ophangen.


Een uitschuifbare gordijnroede van DecoMode inclusief het benodigde bevestigingsmateriaal. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Zwarte gordijnroedes en railroedes vind je bij RoedesOnline.


Nieuw: gordijnroede TOPO met super plafondsteunen. Ook railroedes zijn er volop in onze favoriete kleur Zwart! Gordijnroede Puck en Basiz zijn onze toppers.


Om uw gordijnen netjes op te hangen heeft u gordijnroedes nodig en natuurlijk ook alle benodigde accessoires zoals eindknoppen en steunen voor de roedes.

Ook kunt u kiezen uit koolstofstaal, ijzer en roestvrij staal gordijnroede uitschuifbaar. Er zijn 9gordijnroede uitschuifbaar leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Een fijne, dunne gordijnroede met decoratieve roede-einden ziet er gewoon anders uit dan een stoere robuuste buis als ophangsysteem. Daarom is het slim goed te kijken wat je mooi vindt. En natuurlijk wat er mooi zou staan bij jouw meubelen en kleur verf of behang op de muur.


Bij een gordijnrail worden de gordijnen opgehangen met behulp van haakjes aan de gordijn glijders (of runners) en bij een roede zijn de gordijnen voorzien van ringen, lussen of tunnels waar de roede doorheen wordt geschoven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts