woensdag 9 december 2015

Behangplakmachine

Dit is een ECHTE extra korting en geldt bovenop. Met een behanglijmmachine kan je schoon, snel en gelijkmatig behang lijmen. De behangmachine heeft een gepatenteerd afsnijsysteem waarmee zowel horizontaal (behangbanen) als verticaal (behangstroken) kan gesneden worden. De machine is van hoogwaardige materialen en dus bestand tegen roest. Bij bestellingen tussen 3kg en 19kg geldt er een lager verzendtarief.


We verkopen duizenden produkten en hebben graag dat onze klanten nog even verder kijken op de.

Je browser accepteert geen cookies. Voor een optimale functie en weergave van de inhoud moet je bij de browserinstellingen het gebruik van cookies toestaan en de. Behangplakmachine Profix Belijmingsapparaat van tapo-fix. Het belijmingsapparaat voor professioneel behangen.


Stabiele roestvast stalen uitvoering met kunststof rolhouder. Draaibare tafelbevestiging voor moeiteloos werken. Bekijk alles met behangplakmachine ! Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.

Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen. Groot aanbod Goedkoop behang. Hier kunt u een normaal bod plaatsen, controleer het minimum bedrag en voer daarna uw gewenste bod in.


Klik op Controleer bod om naar het volgende scherm te gaan. Tapofix lijmapparaten zijn vervaardigd van roestvrij staal en uitgerust met een traploos instelbare lijmsterkte-instelling. Door het schuin opgestelde reservoir met. Behangafstomer huren per dag of per week.


Direct beschikbaar en geschikt voor alle soorten behang. Gebruik onze prikroller voor een optimaal resultaat. Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen zijn in euro, exclusief schade-afkoopregelingen, brandstofkosten, verbruiksartikelen, slijtagekosten. Met de juiste behangbenodigdheden wordt behangen een eenvoudige klus.


Bij Praxis vind je heel veel behangtafels, behanglijm en ander behanggereedschap. Deze kavel is niet meer actief, u kunt hier helaas niet meer op bieden. Ga naar het actuele veiling aanbod.


De Lehnartz behangplakmachine Kleisterblitz Expert is een praktisch hulpmiddel van extra sterk metaal met epoxycoating en geschikt voor alle soorten behang. De traploos instelbare aluminium precisierol zorgt voor een gelijkmatige applicatie van de behanglijm.

Verrijdbaar onderstel met vergrendelbare. Handleidingen van Powerfix Profi kunt u hier gratis en eenvoudig downloaden. Selecteer uw product en ontvang de handleiding.


Intervos importeert professionele inlijmmachines, plaktafels, afrolapparaten en behangersbenodigdheden van de bekende topmerken tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Stabiel metalen belijmingsapparaat voor behang. Ideaal apparaat voor verkoop en verhuur, wordt geleverd met geïntegreerde tafelklemmen voor bevestiging aan de behangplaktafel. Zuivere, rechthoekige snijlijn.


Schildersmaterialen Leek, behangplakmachine rvs de stop onbreekt. Toggle navigation groningenmarkt. De gratis Advertentie site van Groningen en omgeving.


Afbrandapparatuur Behangen en stukadoren Diversen Elektrisch gereedschap Glasbewerking Persoonlijke. Nu zag ik laatst bij bouwmarkt een behangplakmachine (perfax deco master). Die kun je vullen met lijm en je kan er rechte banen mee afsnijden.


Dit lijkt me heel handig, en beter dan knoeien met een behangtafel. Iemand ervaring met deze apparaten? Gratis verzending vanaf €5- verzending normaal €75.


Voor 16:bestel morgen in huis buiten nederlan binnen dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts