donderdag 31 december 2015

Mozaik workshop

Mozaik workshop

Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. In de hoogstaande technische workshops en cursussen leert u vanaf de grondbeginselen tegel- en glasmozaïeken maken tot en met de meest verfijnde afwerkingen. Naast de workshops mozaïeken in Oosterhout ben ik ook yoga-docent.


Creatief bezig zijn en andere mensen inspireren zijn grote passies van mij. Ik geef deze workshops steeds weer met veel plezier! Wil je meteen aan de slag met een ingewikkeld patroon, dan verwijs ik je liever door naar een collega die dat meteen doet in een workshop mozaiek met een onervaren cursist. Genieten van een workshop is ook belangrijk bij 2handjes.


Het motto relax en lach houden we er hier graag in. In je drukke leven kan het soms best lastig zijn thuis tijd vrij te maken om creatief bezig te zijn. Of misschien weet je wel niet waar je moet beginnen.


Dan is het fijn dat wij verschillende creatieve workshops aanbieden, zoals een mozaïek workshop. Met mozaïek maak je uit een aantal kleine gekleurde keramieken steentjes iets moois. Mozaiek atelier Aventurijn geeft workshops mozaiek , mozaiekcursussen, teamuitjes in mozaiek , maar ook teambuilding bijeenkomsten.


Maakt opdrachten in mozaiek voor particulieren, organisaties en bedrijven. Een workshop op locatie of in ons gezellige atelier met een lekkere lunch. Scherven brengen geluk” luidt het bekende spreekwoord. Dat is mooi, want met deze workshop gaan jullie werken met keramiekmozaïek die je aan stukjes gaat slaan. Vervolgens mozaïek je je eigen fotolijst, schaal of dienblad geheel naar jouw eigen smaak!


Mozaik workshop

Mijn atelier ligt minuten met de auto van het centrum van Sittard. U kunt beginnen met het maken van een spiegel of een schaal. Als u dit maakt leert u ook een techniek van het mozaïeken.


Een kleurenspektakel wacht op je! Je leert de techniek en maakt prachtige mozaïekwerken. De prijs is gebaseerd op zelf voegen (je krijgt voegsel mee). Niet alleen creatief, zeker ook gezellig! Mozaïek Workshop in Alkmaar?


Mozaik workshop

Je hoeft geen creatief meesterbrein te zijn, plezier en genieten staat voorop. Maak bestaande objecten nog mooier met jouw creativiteit, maak met je leukste collega’s een kunstwerk voor boven jullie bureaus. Als vriend(inn)en uit, bedrijfsuitje, babyshower. Werk samen op ieder apat aan een geweldig kunstwerk.


Je zult verbaasd zijn over het resultaat. Laat ons weten wat je van plan bent om te maken, en wij regelen de rest! Je bent van harte welkom en zo wordt jouw workshop gegarandeerd een succes!


Creatieve workshop mozaïek, leer mozaieken in Harderwijk. Groepsmozaïek voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of een verjaardag. Leuk dagje uit met vriendinnen. Mogelijkheden voor mozaïek cursus.


Elke persoon minder is klein bedrag pp meer. De prijzen bij de workshops zijn per persoon en gebaseerd op een min. Duur van de workshop is ongeveer 5-uur.


In het Mozaiek Atelier geniet je van ontspan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts