maandag 7 december 2015

Plantenbak voor boom

De grootste collectie plantenbakken hier! Plantenbakken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Ontdek ons ruime assortiment! Bespaar tot wel via kiesproduct. Als je een kleine tuin, balkon of (dak)terras hebt, maar toch graag een boom wilt, kun je kiezen voor een boom in een pot.


Er zijn gelukkig genoeg boomsoorten die het prima doen in een pot. Hier lees je alles over kleine bomen. U kunt bij ons terecht voor bomen en grote planten tot zes meter hoog, voor binnen én buiten.

Met klein of groot bla voor op een schaduwplek in uw interieur of op een plaats in de volle zon. Onze plantenbakken en -potten zijn zorgvuldig geselecteerd en veelal handgemaakt in Europa. Omdat hardhout duurzaam is.


Daardoor heeft uw plantenbak geen extra behandeling nodig. De bakken zijn daarnaast geconstrueerd met roestvrijstalen bevestigingsmiddelen en voorzien van anti-worteldoek. Zoekt u een onderhoudsvrije plantenbak die lang meegaat? Dan kunt u bij het maken van een keuze voor uw groeninrichting voor duurzaamheid kiezen.


Bijpassende plantenbak kopen voor uw mediterrane boom ? De Olijfboomspecialist heeft een breed scala aan plantenmeubels en plantenbakken. Op deze manier bent u er zeker van dat uw plantenbak niet alleen vandaag, maar ook over jaar in uitstekende staat verkeert. Zo goed als nieuw Ophalen. Het is belangrijk dat uw plant of boom in een passende pot of bak staat. Daarom heeft GreenMax verschillende plantenbakken en potten met een uitstekende kwaliteit voor een lage prijs.


We leveren verschillende afmetingen en vormen, gebruiken diverse materiaalsoorten en bieden ook plantenbakken met LED-verlichting aan. Kijk dan naar de tabel met specificaties van de plantenbak van jouw keuze. Gebruik voor een plantenbak die je binnen neerzet eventueel een waterschotel om te voorkomen dat er kringen op je vensterbank, tafel of vloer komen.

Bomen in bakken zijn verder ideaal voor plaatsen waar vanwege de ondergrondse infrastructuur geen ruimte is voor bomen. Ook in zwaar stedelijk gebied kunnen op deze manier toch groene elementen aan de buitenruimte worden toegevoegd. Er zijn vele mogelijkheden ten aanzien van bomen voor bakken. Of voor balkons waar je normaal gesproken niets kunt planten.


Bestel vertrouwd en voordelig online! De Bomenspecialist houten plantenbak , groot formaat plantenbak. Deze XL plantenbakken zijn degelijke bakken, heel geschikt voor kleinere boompjes. Kies daarom als het even kan voor een plantenbak van poreus materiaal, zoals terracotta of stof. Ongeacht het materiaal van de plantenbak is het ook belangrijk om voldoende drainage gaten in de bodem aan te brengen.


Hoe groot moet de pot zijn voor een boom. Over het algemeen zal de wortelkluit net zoveel ruimte innemen als de kroon van de boom. Alleen met een goede verzorging zal de boom goed presteren in de pot. Als je een design plantenbak gaat uitzoeken voor je boom heb je de keuze uit diverse modellen, vormen en kleuren.


De stijlvolle plantenbakken van Capi en MiCa behoren tot onze favorieten. De 1 recyclebare kunststof plantenbakken van Capi zijn gemaakt met een productieproces waarmee energie bespaard wordt. Daarmee kies je voor duurzaamheid.


De plantenbakken bestaan uit twee lagen wat zorgt voor een licht gewicht en extra sterkte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts