donderdag 5 april 2018

Brocante grote spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruime keuze grote spiegel op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Gouden, zilveren, zwarte en witte spiegels.

Brocante spiegel van steigerhout of craquelé. Kleine en grote brocante spiegels in verschillende vormen, kleuren en stijlen. Bestel online met gratis bezorgservice.


Diverse oude brocante spiegels , wandkast en pilaar. Creëer een unieke sfeer met onze collectie authentieke handgemaakte spiegels. Door het gebruik van natuurlijke materialen heeft elke spiegel zijn eigen karakter en maakt van elke spiegel een unique piece. Spiegel in een bruine kleur.


Een hele grote brocante spiegel. Lijst heeft wat beschadigingen, zie foto.

Ook in de spiegel kleine plekjes weer. Een grote spiegel met een opvallende lijst is een echte blikvanger en kan zelfs dienen als kunstwerk. Of combineer verschillende grote en kleine wandspiegels voor een speels effect aan de muur. Waarvoor ga jij de spiegels van Xenos gebruiken? Of je nu gaat voor praktisch of decoratief, bij Xenos koop je de spiegel die bij jou past.


Voor al uw woon decoratie, en (kraam) kado's. Alle merken grote spiegel. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. De grote teak spiegel is erg leuk op te hangen in een brocante interieur of in een vintage interieur. Tegen een kleine meerprijs kan deze ook geschilderd en gepatineerd worden voor een mooie oude look. Mooie brocante opzet spiegel met laatje. Deze brocante opzet spiegel wordt niet verzonden, alleen af te halen in onze winkel.


De barok spiegels van Kunstspiegel. Wij bieden mooie zwarte en witte brocante spiegels. Een grote wandspiegel is een prachtige opvulling van een kale muur, ook in de badkamer of slaapkamer. Houd je meer van extraverte en klassieke kleuren?


Denk ook aan een grote spiegel op, naast of achter uw eettafel.

Een prachtige binnenkomer in een woonkamer of als garderobespiegel in uw hal, maar vergeet niet dat grote spiegels een heerlijk gevoel van ruimte en licht geven dus ook, zeer. Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Vind hier je passpiegel, houten spiegel of ( brocante ) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil.


Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Antieke spiegel kopen bij ‘t Achterhuis ‘t Achterhuis heeft een behoorlijke collectie oude en antieke spiegels , maar daarnaast ook diverse andere unieke objecten voor uw interieur.


Online vindt u slechts een gedeelte van onze antieke spiegels. Grote spiegel in oud metalen frame industrieel grijs bruin metaal beige stuks urban vintage landelijk industrieel kozijn venster ovaal rechthoekig ringen. Onze zeer mooie en unieke spiegelcollectie bestaat uitsluitend uit originele Antieke Franse spiegels en getuigt van een sublieme kwaliteit en van een grote diversiteit zodat men bij ons voor ieder interieur de gepaste Antieke spiegel kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts