woensdag 18 april 2018

Mr & mrs fotolijst

Bestel nú snel uw Lijsten. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Vier fotolijsten ineen, dat is één kenmerk van deze bijzondere fotolijst. Een ander opvallend onderdeel is de vormgeving. Linksboven staan duidelijk de letters MR en rechtsonder de letters MRS weergegeven. Bedrukt met de woorden” Mr and Mrs ” en “all because two people fell in love”.


Geschatte afmetingen: ong. Deze fotolijst krijgt een extra leuke twist door de zilverkleurige glitters. Mooi zilver kleur fotolijst in de vorm van een hart en daar onder de tekst mr en mrs , de fotolijst is bewerkt met allemaal steentjes.


Mooie zilverkleur fotolijst met in de hoeken getekende bloemen, ook staat er de tekst Mr en Mrs our love grows each day.

De fotomaat is xcentimeter. Ontdek ons unieke assortiment fotolijsten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Boekgebonden fotoalbum met zuurvrije witte bladzijden voorzien van pergamijn tussenvellen. Altijd korting op je basisverzekering.


Het formaat van het album is 28x3cm. Leuk om cadeau te doen, maar ook perfect te gebruiken als originele decoratie op jouw mooiste dag! Met dit alternatieve gastenboek heb je een herinnering voor altijd. In het midden plaats je een foto van jullie samen, eromheen kunnen al je gasten een klein.


Stuur ze veilig op vakantie met onze “ Mr en Mrs. Bagage labels of misschien met een paar van onze populaire “Just Married” deurhangers. Bekijk ons assortiment van creatieve en doordachte cadeaus voor een geschenk dat zeker bij de nieuwe Mr.


Button Mr and Mrs wit met zwarte tekst of zwart met witte tekst.

Verkrijgbaar in twee kleuren: wit en hout. Voeg jullie mooiste foto toe en laat alle gasten een mooie boodschap of wens opschrijven. Meervoudige- Fotolijst - Mr - Mrs -4. Geef een reactie Reactie annuleren.


Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Daarnaast heeft u de keuze uit een aantal andere afmetingen. Bekijk bovendien ook de mooie fotolijsten voor meerdere foto’s.


We spreken dan van multi fotolijsten , waarmee u er eenvoudig voor zorgt dat u meerdere foto’s bij elkaar kunt plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts