donderdag 19 april 2018

Radio met docking station

Specialistisch advies nodig? Electronica voor de laagste prijs! Vind docking station het nu op Kensaq.


StarTech Triple video laptop docking station Met het StarTech Triple video laptop docking station sluit je schermen met hoge resolutie aan op de usb 3. Dit dock heeft een snellaadpoort waarmee je jouw mobiele apparaten snel en gemakkelijk oplaadt. Docking stations koop je eenvoudig online bij bol.

Dit is handig te combineren met elkaar. Ook kunt u kiezen voor een model met radio , zodat u altijd kunt luisteren naar uw favoriete radiozender. Deze prachtige, zwarte wekkerradio en docking station in een van Bigben is de ideale keuze als je zelf wilt bepalen hoe je wordt gewekt. Je kunt op dit mooie compacte exemplaar namelijk zelf instellen hoe je gewekt wordt: met de radio , buzzer of je eigen muziek via het docking station ! Een brede verscheidenheid aan radio met docking station -opties zijn voor u beschikbaar, zoals ja.


SATA docking station kunt u eenvoudig uw of inch SATA harde schijven (HDD) en solid-state drives (SSD) aansluiten en uitwisselen. Het docking station heeft ook een geïntegreerde ventilator die zorgt dat uw schijven bij de optimale temperatuur blijven werken voor topprestatie en langere levensduur. Met de knoppen bovenop de wekker kies je namelijk uit alle FM zenders.


Ook is het mogelijk om van deze zenders op te slaan, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar de juiste frequentie.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Wekker radio met docking station. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vorige Artikel van 2Volgende. UW RADIO VOOR KERST IN HUIS?


Met het Gira docking station kunnen externe muziekbronnen aan de Gira radio RDS of een stereo-installatie worden gekoppeld. Dan is deze prachtige witte Bigben wekkerradio met docking station een perfecte keuze. Zo is de radio uitgerust met een digitale klok met alarmfunctie.


Tegelijkertijd kun je ook nog naar muziek luisteren dankzij de speakers waarmee de meeste docking stations zijn uitgerust. Aanleggen met een docking station. Met een docking station plug je je apparaat in een ‘dock’.


Dat is een (Engelse) scheepvaartterm voor ‘dok’ of ‘aanlegplaats’. Heb je je apparaat aangelegd in het do(c)k? Denk aan een speaker of een toetsenbord. Zoek naar docking station op de nieuwe KensaQ. Zeer uitgebreide radio voor naast het bed.


Speelt ook SD-kaart-bestanden af. Lcd-scherm Lees informatie over het station en het programma af op het 5-regelig lcd-scherm. Veel docking stations zijn uitgerust met meer mogelijkheden dan muziek afspelen alleen.

Wil je niet alleen aan je eigen muziek vastzitten, dan is het een goed idee om een docking station met radiofunctie te kopen. Er zijn verschillende extra’s, zoals: Radio. De inbouwradio RDS kan probleemloos worden uitgebreid met het Gira docking station. Hiermee kunnen externe muziekbronnen aan de Gira radio RDS of een stereo-installatie worden gekoppeld.


Het bijzondere daarvan is dat de muziekoverdracht draadloos via Bluetooth plaatsvindt, zodat mobiele eindapparatuur niet direct moet worden aangesloten. Ontdek Philips luidsprekers die bij jou passen. Ons assortiment bestaat uit geluidssystemen, wekkers, radio ’s, (draadloze) speakers, docking stations en meer.


Coolblue: alles voor een glimlach.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts