donderdag 26 april 2018

Windlicht riverdale

Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online! Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Bekijk Direct Ons Aanbod Online! Ruim assortiment online bestellen! Bijna iconisch voor ons merk: windlichten ! Wij zijn er dan ook dol op.


Ze zijn er in zoveel verschillende materialen en stijlen, elk met hun eigen sfeer. Wanneer het donker wordt is er niks fijners dan de kaarsen erin aan te steken en te kijken naar het lichteffect. De windlichten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Riverdale windlichten in diverse maten en kleuren. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.


Een lantaarn of windlicht is oorspronkelijk ontworpen voor het gebruik buiten. De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis.


Dit sfeervolle windlicht is gemaakt van bamboe en geeft een schitterend effect in huis of tuin. Snel geleverd uit voorraad Niet goe geld terug Webshop keurmerk! De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen. In het windlicht zit glaswerk om de kaars in te doen.


De handgevlochten bamboe windlichten zijn er in verschillende maten en kleuren. Combineer ze met elkaar voor een stylish geheel. Kies uit producten vanaf € 299.


Wil je graag een chique touch geven aan je interieur, neem dan een goudkleurige kandelaar. Jardinerie, de webshop voor tuin en interieur inspiratie. Voor een knusse zomeravond is een windlichtje een fijne toevoeging om de sfeer nog nét iets knusser te maken.


Windlichten of lantaarn kopen.

Zowel in huis als buiten is windlicht een goede toevoeging aan de sfeer. Bij fonQ vind je een groot assortiment windlichten voor elke stijl en gelegenheid. Met deze lantaarn ben je klaar voor de zomer dankzij de beach look. Afmeting (Øxh): 25xcm. Zo bevat de collectie prachtige fotolijsten die het inlijsten van jouw dierbare herinneringen nog mooier maken.


Ook de kaarshouders en windlichten van het merk zijn absolute toppers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts