dinsdag 10 april 2018

Hg groene aanslagreiniger gamma

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? De voordeligste online Drogist. HG Aanslagreiniger: Doet wat het belooft. Scherp geprijsd en supersnel geleverd!


Hg groene aanslagreiniger gamma

HG groene aanslagreiniger oplossen in een verhouding van 1:met water, of een kwart fles op een halve emmer water. Breng de oplossing aan met een gieter, harde bezem of plantenspuit. Ideaal voor bijvoorbeeld muren, schuttingen, pergola’s etc maar ook kleinere oppervlakken zoals balkons, plantenbakken of tuinbeelden. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Door de bijgeleverde sproeikop kan het product zonder gieter gebruikt worden. HG huishoudelijke schoonmaakmiddelen bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online.


Alleen met GAMMA Voordeelpas. HG tuinmeubel krachtrein 0. Bij GAMMA vindt u een ruim assortiment HG producten. En maar goed ook, want het Zweedse merk heeft voor elke huishoudelijke klus een ander product in huis. Een van die producten is deze reiniger die groene aanslag op je tuintegels binnen uur verwijdert.


Na het aanbrengen is de aanslag binnen uur verdwenen. Meer nog: de reiniger zet zich vast in de ondergrond waardoor het materiaal voor een paar maanden beschermd is tegen algengroei. De reiniger moet bij droog weer aangebracht worden en bij voorkeur in een periode waarin de eerste dagen geen regen verwacht wordt. Groene aanslag verwijderen is nog nooit zo makkelijk geweest! Verwijder gemakkelijk algen en mos en voorkom nieuwe aanslag op tegels, glas, muren en houtwerk met Kruidvat Groene - Aanslagreiniger.


Gebruik de Groene - Aanslagreiniger veilig. Hoe gebruik je de Kruidvat Groene - Aanslagreiniger ? Bestrijding van groene aanslag. Het verwijderen van groene aanslag op terrastegels is een jaarlijks terugkerend karwei. De groene aanslag verwijderaars van HG zorgen ervoor dat deze aanslag snel verdwenen is, en dit zonder schrobben! HG , Gardena, Cetabever, Impressed.


De merken van Praxis zijn stuk voor stuk toppers in hun vak. Moet je mossen en groene aanslag te lijf gaan? Dan hebben wij gegarandeerd de beste aanslagreinigers in huis. Met dit middel verdwijnt algengroei binnen uur en is het oppervlak de komende maanden beschermd tegen de groei van nieuwe algen.


Goed om te weten: de aanslag reiniger van HG is niet schadelijk voor de planten en het gras in je tuin. Bespaar tot wel via kiesproduct. Daarnaast is het ook geschikt voor kleinere oppervlakken zoals kleine terrassen, balkons, plantenbakken en beelden. Voor de behandeling eerst het aanwezige mos wegsteken.


Werkt HG groene aanslag reiniger eigenlijk? HG groene aanslagreiniger (liter op liter water).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts