dinsdag 17 april 2018

Tiffany schemerlamp

Bestel de mooiste lampen online op Lampen24. Betaal veilig en snel via iDEAL. Tot wel besparen op lampen. Sfeervol design van topkwaliteit. Schemerlampen Voor Uw Huis.

Tijdelijk KORTING op het gehele assortiment - Gebruik vandaag kortingscode: arcade15. Door het grote formaat zijn staande lampen prominent aanwezig en geven ze uw interieur direct meer allure. Tiffany tafellampen zijn schitterende kunstwerken. Handgemaakt en van echt glas.


Zoekt u een uniek exemplaar voor in huis? Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen.


De glaskap bestaat uit een fraai patroon van geometrisch gepuzzeld glas waardoor het effect van een waaier of zon ontstaat.

Het glas is gekleurd in warme tinten. De voet vormt een mooie eenheid met de glaskap welke als een uplighter schijnt. Hierdoor raakt men niet verblindt door het licht.


GRATIS bezorging in bijna heel Europa. Het tafellampje is gemaakt van paarlemoer glas en is hierdoor uitstekend te combineren met andere kleuren. Deze Franse Art Deco lamp heeft een chique uitstraling en is door het formaat op vele manieren toe te passen.


Bekijk alles met tiffany lampen gebruikt! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Hangende en staande lampen, bureauverlichting, lampen in bijzondere vormen en nog veel meer.


Shop fine jewelry creations of timeless beauty and superlative craftsmanship that will be treasured always. Enjoy complimentary shipping and returns on all orders. Hoogte 58cm, Diameter 4cm, gloeilampen.


De vormen en kleuren vinden duidelijk hun oorsprong in de natuur. Fantasierijk is de glaskap gevormd als een waaier. Het patroon, de vorm en de diepe kleuren emeraldgroen en royalblue lijken op een bloemknop, maar doen ook denken aan de veren van een pauw in volle glorie.


Een schitterend stukje kunst dat uw interieur in een handomdraai meer allure geeft.

Bij Tiffanylampenhuis delen we uw passie voor mooie dingen. Kom gerust vrijblijvend langs en neem een kijkje in de wereld van Tiffany. Welkom bij de grootste speciaalzaak voor glas-in-loo tiffany en brandschilderen.


Bezoek onze showroom, 450m² winkel en atelier of bestel online in de webwinkel. Het adres voor het beste advies, prijs, kwaliteit én service. Wordt aangetekend verzonden. De lamp geeft goed licht en is perfect voor op het bureau.


Prima kwaliteit glas in lood. Afmetingen: H x diameter voet x diameter kap cm. Model windlicht tafellampen van Tiffany. Deze zeer stijlvolle lampen kunt u voordelig verkrijgen via onze webshop.


De lampen staan met name bekend om het glas-in-lood effect en de betoverende regenboogkleurige glasstukjes. Bureaulampen of leeslampen zijn functioneel voor op je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts