donderdag 19 april 2018

Brocante voetenbankje

Gebruik van een ergonomische voetenbank kan schouder- en rugklachten voorkomen. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek! Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.


Bekijk alles met voetenbankje brocante ! Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Voor de laagste prijs op Beslist.

Brocante voetenbankje rozen. Prachtig antiek brocante voetenbankje. Verzending aangetekend en verzekerd. Afhalen van uw gewonnen item in onze showroom in Steenwijk is mogelijk op afspraak. In je vensterbank, op de kast.


Om zelf te voorzien van bijv. Is van een stevige kwaliteit. Nu nog in originele staat, maar natuurlijk makkelijk te schilderen e.

Mooimoud voetenbankje van verweerd hout. Houd de site daarom in de gaten. Laat het me weten als je iets speciaals uit Frankrijk wil hebben dan kan ik voor je op zoek gaan. Kijk ook eens onder het kopje BoodlZ. Hier koop ik samen met mijn schoonzus Desiree (delen van) inboedels in.


Antiek voetenbankje , marge goederen (BTW niet aftrekbaar). Normaal bod Bij een bod doet u een bieding in de vorm van een bepaald vast. Ergonomische voetensteun voor een goede werkhouding.


Het hout is prachtig verweerd door de tand des tijds. Het bankje is decoratief voor bijv. Materiaal: Shabby verweerd oud hout. Lief voetenbankje met een originele houtkleur. De bekleding is van oud jute.


Door zijn mooie beige stof voegt deze hocker in elk interieur. Een hocker of voetenbank van textiel heeft een zacht uiterlijk en past goed bij een romantisch interieur. Daarnaast kun je een hocker of voetenbank van textiel ook gebruiken om een lege hoek of muur op te vullen. Leuk in de huis- en slaapkamer.


Een voetenbankje of hocker van vlechtwerk staat goed bij een interieur met houten meubelen.

Voetenbankje , krukje brocante Queen ann. Naast meubels verkopen wij ook spiegels, theepotten, voetenbankjes , theelichtjes, kaarsenhouders, antieke bladmuziek en nog veel meer. Neem een kijkje op onze website om een impressie te krijgen van ons brocante aanbod. Komt u gerust eens bij ons langs om naar onze collectie te kijken. Naast de verkoop van brocante doen wij nog meer.


Deze pin is ontdekt door The New Beginnings. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Javascript is uitgeschakeld. Overzicht passie voor brocante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts