woensdag 11 april 2018

Spiegel die vergroot

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België.


Vind vergrootspiegel badkamer als je nu zoekt. Zoek jij ook naar de ideale Make-Up spiegel die je 3graden kan draaien en tot wel 10x vergroot ?

Een zeer compacte spiegel die 15x vergroot zonder vertekening. De heldere verlichting rondom de spiegel verduidelijkt het gebied rondom het oog wat secure werkjes vergemakkelijkt. Van het perfect in vorm brengen van wenkbrauwen tot het aanbrengen van make-up en contactlenzen, deze spiegel helpt je erbij! Het betreft een eenzijdige cosmeticaspiegel die liefst vijf keer inzoomt.


Het product is gemaakt roestvrij staal. Dit artikel heeft verder een hoogte van cm. Compacte spiegel die 15x vergroot zonder vertekening. De zuignapjes op de achterkant van de spiegel kunnen geplakt worden op een gladde oppervlakte.


Batterijen zijn vervangbaar.

De cosmeticaspiegels kennen we ook wel als scheerspiegel of make-up spiegel. Het zijn verschillende benamingen voor een spiegel die bijvoorbeeld 10x of 20x keer vergroot. De relatief kleine ronde spiegels zorgen er met de vergroting voor dat u eenvoudig voor het precisiewerk kunt zorgen. Heel precies cosmetica of make-up aanbrengen?


De spiegel vergroot vijf keer en is door het kleine formaat geschikt voor iedere badkamer! De verlichting om de rand is niet heel fel, maar toch wel handig. De spiegel wordt gewoon door middel van een stekker aangesloten op het lichtnet, dus aansluiten gaat heel makkelijk. Het lampje is bijgelever maar zit goed verstopt in de verpakking (bijna weggegooid!).


Hang je make-up- spiegel aan de muur in de badkamer of zet hem op de wastafel. Daarnaast heb je flexibele modellen die op batterijen werken. Hierdoor is deze vergrotende spiegel overal in huis te gebruiken.


Verder heb je nog make-up- spiegels die uitklapbaar zijn of aan beide kanten een spiegel hebben. Find vergrootspiegel badkamer vandaag! Ruim assortiment online bestellen!


Alle merken - Dé laagste prijs! Ik ben er heel blij mee en de 10x vergroting is fantastisch. De spiegel is niet te zwaar, dus ook makkelijk om mee te nemen in je koffer.


Voor iedereen - Nú online. Geen problemen meer met het opmaken, want in vakantiehuisjes of hotelkamers zijn wel spiegels , maar die vergroten helaas niet.

En uit brons, nikkel spiegel 10x vergroot. En of spiegel 10x vergroot wandmontage spiegel , desktop spiegel is. Er zijn 2spiegel 10x vergroot leveranciers, vooral gevestigd in East Asia.


Het is een must voor elke man die zijn gezichtshaar op een gecontroleerde manier wil bij houden. Scheerspiegels zijn er zowel vrijstaand als wandhangend. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.


Dan wordt je bestelling gratis. Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels. Spiegel 10x vergroot -producten zijn.


Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst.


Make-up spiegels koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts