dinsdag 10 april 2018

Broodplank met naam

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Broodplank met naam

Unieke broodplank van fraai beuken of teakhout met eigen naam of tekst in de plank gegraveerd. Laat een beukenhouten broodplank graveren met een eigen naam als origineel cadeau! Verras iemand met deze unieke beukenhouten broodplank.


Laat de houten broodplank graveren met een eigen tekst of naam en je hebt een superleuk cadeau voor iedereen! Niet alleen om je brood op te smeren, maar ook als serveerplank voor je hapjes of als kaasplankje. Geef bijvoorbeeld een luxe houten snijplank met naam cadeau, of ontwerp een glazen snijplank voor in je eigen keuken. Begin je dag goed met een houten broodplank met je naam ! De ontvanger denkt elke dag aan je als hij of zij gaat koken en de snijplank erbij pakt.


Broodplank met naam

Naamkado brand met een laser jou persoonlijke tekst in de massieve bamboehouten broodplank. Nooit meer ruzie welk plankje van wie is. Deze is met zijn 4kg erg zwaar en niet erg handzaam. Wel ideaal voor stevig snijwerk, want deze snijplank blijft goed liggen. De medium snijplank is geschikt voor zowel meerdere hapjes als snijwerk.


De ronde snijplank is ook zeer geschikt als broodplank , borrelplank, of kaasplank. Met een afbeelding van nijntje en je eigen naam of tekst erop wordt iedere maaltijd vanzelf een feestje! De luxe, massief beukhouten broodplank is een aanwinst voor iedere eettafel. De broodplank is in drie verschillende maten verkrijgbaar.


Ontbijt gezellig samen met nijntje met deze toffe houten broodplank met naam. Of je nu een grote of kleine nijntje fan kent, deze unieke houten broodplank is het allermooiste cadeau. Jij ontwerpt de broodplank van hout namelijk zelf met een naam of tekst naar keuze. Het is gemaakt van massief hout. Uiteraard hoeft men deze snijplank niet te gebruiken als snijplank.


Hij wordt vooral gebruikt als decoratie of serveerplankje voor kaas en ander lekkers bij feestjes. Dan ben je bij Personalgifts aan het juiste adres. Voor de echte kok of kokkin die graag in de keuken staat of zijn of haar hapjes mooi wil serveren is de broodplank het ideale cadeau.


Laat een hartvormige broodplank graveren met een eigen naam als romantisch cadeau! Wie gun jij een liefdevol cadeau, speciaal voor hem of haar gemaakt? Geef een unieke houten broodplank met Dikkie Dik en naam cadeau! Deze unieke gestoomde massieve beuken houten broodplanken met Dikkie Dik logo is te personaliseren met de naam van het kind.


Een persoonlijk cadeau met het originele beeld en de naam van Dikkie Dik erin gegraveerd! Met handig leren koord en zorgvuldig afgewerkt. Liefdesslot dubbel hartvormig met. Broodplank met eigen gravering Mooi formaat snijplank met jouw eigen gravering er op. Betalen met PayPal is gratis.


Huidige combinatie niet voorradig. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts