dinsdag 24 april 2018

Steigerhout spiegel

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Bekijk ons ruime aanbod en bestel online! Gratis bezorging boven de €500. Levering door Nederland en België. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hele leuke spiegel met een lijst van steigerhout !

De lijst is ongeveer 10cm breed. Let op: de afmeting is inclusief de steigerhouten lijst van 10cm breed! We proberen van de standaardmaten een aantal spiegels op voorraad te hebben, zodat we snel kunnen leveren. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af.


Ook in het industriele interieur is een steigerhouten spiegel prachtig woonitem die niet meer weg te denken is. Met spiegel van steigerhout wordt bedoeld de lijst die om de spiegel zit. Door een spiegel te voorzien van een steigerhouten lijst krijgt deze een mooie stoere, robuuste maar ook luxe en landelijke uitstraling.

Wij kunnen een losse spigellijst op maat leveren of incl. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Een toffe en unieke spiegel van steigerhout met een gave lijst is een ware blikvanger in uw woning. Of u deze nou plaatst in de hal, woon-, slaap- of badkamer.


De spiegel geeft een warme en authentieke sfeer aan iedere ruimte. Door het gebruik van oude gebruikte steigerhouten planken krijgt iedere lijst zijn unieke verweerde look. Met deze spiegel kunt u veel kanten op, zo kunt u de spiegel bijvoorbeeld verticaal plaatsen en gebruiken in uw slaapkamer om te kijken of uw kleding u goed staat of plaats de spiegel horizontaal en u kunt deze boven een stoer dressoir plaatsen of boven. Nieuw Ophalen of Verzenden. De steigerhouten lijst wordt in verstek gezaagd.


Spiegel in een lijst van steigerhout. Dit kun je bij het bestellen aangeven. Wil je weten wat een spiegel in een steigerhouten lijst kost? Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Lijst van steigerhout met daarin verwerkt Facet geslepen spiegels.


Schitterende spiegelkast met steigerhouten omlijsting. Past perfect bij elk badkamermeubel van steigerhout. Heeft precies dezelfde uitstraling en kan met dezelfde.

Hoogwaardige kwaliteit spiegel , op maat gemaakt. Vandaag besteld binnen werkdagen in huis! Stoere brede spiegel gemaakt van oud steigerhout. Verkrijgbaar in verschillende maten.


Neem contact op en vraag naar de. Deze spiegels zijn ook op maat te maken. Wij maken onze spiegels met versteklijst op maat. Daarnaast kun je bij Kunstspiegel. In onze lijstenmakerij in Nederland maken wij jouw spiegel met steigerhouten lijst in iedere maat die je wil.


Bij nieuw steigerhout kunnen we de spiegel voor een meerprijs voor u behandelen met een wash. U kiest zelf welke breedte de rand van de spiegel heeft, hieronder ziet u wat voorbeelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts