woensdag 11 april 2018

Brocante kussenslopen

Kom naar de winkel of bestel online! Alle kussenslopen vind je op beslist. Bestel simpel jouw beddengoed online. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs!


Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.

Voor in de linnenkast, in een leuk hoekje of gewoon op tafel. Met deze mooie spullen tover je je huis in een handomdraai om in een nostalgie paleisje! Linnengoed - debrocantekip.


Antiek brocante doopjurkje met muts en kussensloop. Jurkje is nog in heel mooie staat en het. Per stuk ik heb nog mooie oude b. Zo goed als nieuw Ophalen. Katoen met een lavendelblauw geborduurde rand.


Brocant kussensloop 65x55cm.

Ik heb er nog maar ze mogen ook per stuk weg. Kortingen tot - - Morgen in Huis! Ontdek ons unieke assortiment kussenslopen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Deze set is helaas al verkocht. Je zocht naar: brocante kussensloop ! Kijk verder bij onze antieke en brocante slopen online. Heel mooi gedecoreerd met. Set van drie hele mooie ongebruikte antieke slopen. Mooie stevige kwaliteit, met instopstrook.


De foto is wat donker, doordat met flitser het borduursel niet duidelijk te zien was, maar het zijn mooie witte slopen. Een stevige linnen kussensloop van degelijke kwaliteit. De sloop sluit met linnen knoopjes die al mooi verweerd zijn. De sloop heeft een slijtageplekje en is ooit gerepareerd met een ingezet stukje.


Zo wordt het beddengoed tegenwoordig niet meer gemaakt. Leuk voor in de romantische slaapkamer of boudoir. Kussensloop is voorzien van instopstrook.

Ons ruime assortiment bevat kussenslopen in vele verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol witte kussensloop , zachte satijnen kussenslopen of een losse kussensloop in een leuke trendkleur. Ons assortiment bestaat uit Franse lakens, gehaakte spreien, diverse brocante tafellakens, oude en antieke slopen, nostalgische linnen keukendoeken, damasten servetten en meer.


Kies de juiste kussensloop of kussenhoes voor een fijne nachtrust voor uw cliënten of gasten. U vindt een ruim assortiment kussenslopen in onze online textiel webshop. Onze standaard witte kussensloop is uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts