woensdag 11 april 2018

Brocante linnengoed

De goedkoopste Linnengoed bestel je eenvoudig op beslist. Als brocant stapelgoed in de landelijke kast of in gebruik op je brocante be op de tafel bij etentjes, in de keuken bij de afwas. Op zoek naar brocante gordijnen en linnengoed ? Erg mooi en sierlijk wit vierkant tafelkleed van wit linnen met. Staat geweldig op een oude paspop.


Brocante kransje met stoffen bloemen.

De lengte van deze strik is ongeveer cm. Oud en brocante linnengoed , borduurwerk, beddengoe kleding en kleden e. U bent van harte welkom in onze gezellige winkel in Voorschoten. Onze (web) winkel is gevuld met het mooiste brocante , uit ons geliefde Frankrijk.


Uiterst bijzonder en chic (en heerlijk koel voor de zomer)! Echt hele mooie set van gelijke dikke puur linnen, handgewoven handdoeken. Villa- brocante is een gezellige woonwinkel die gevestigd is in een oud huis uit grootmoedertijd in Noordwijkerhout.


U vindt bij ons volop brocante en gerestylde meubelen.

Maar ook nieuwe landelijke woonaccessoires en cadeaus. Oud en nieuw brocante linnengoed voor de keuken, badkamer of het toilet om te gebruiken of voor de sier. Oud brocante linnengoed stapelgoed gehaakt goed stuks bestaande uit lakens, slopen, kleedjes etc geen opgaaf van maten €30. Zo mooi die nostalgische uitstraling in huis!


Ben je op zoek naar mooi, betaalbaar en echt brocante , neem dan eens een kijkje tussen mijn spulletjes. Een bezoekje aan onze winkel dat van boven tot beneden vol staat met brocante en woonaccessoires is zeker een aanrader! De winkel wordt wekelijks met nieuwe aanvoer van brocante spulletjes aangevul wij hebben dus een zeer snel wisselende collectie. Al jaren verzamel ik leuke brocante en vintage spullen uit o. Engelan Denemarken, België, Nederland. We verkopen brocante uit Frankrijk,Belgie en Nederlan gestoffeerde en gerestylde meubels, en zijn tevens retailer van Autentico Chalkpaint.


De Hummelose Fair is een van de grootste brocante fairs van het land en wordt door kenners gewaardeerd vanwege het kwalitatief hoogstaande aanbod. Dat varieert van kant en linnengoed uit grootmoeders tij antieke serviesdelen en sieraden tot vintage poppen, kleding en gepatineerde meubeltjes. Er is plaats voor zo’n honderd standhouders.


Wel doen wij er alles aan om de artikelen zonder schade bij u te laten aankomen. Samen hebben we een passie voor franse antieke en brocante stukken. Geen artikelen in winkelwagen.


Lente Fair Eelde, Op deze gezellige en sfeervolle 10. Oud linnengoed , kantjes en bandjes mogen natuurlijk niet ontbreken in het brocante interieur B6rolletje oud satijnlint Oud rolletje satijnlint in roze kleur, breedte 1.

Oude -nieuwe voorraa oud kant , maar nog nieuw op de kaart. Ruim meter(14) prachtig wit kant. Op deze pagina vind je unieke exemplaren, vaak maar één of enkele stuks en alles met gebruikssporen, maar dat is nou juist waardoor bijvoorbeeld dat éne krukje zo bijzonder wordt. Puntgaaf wit doopjurkje met gesatineerde onderjurk en daarboven gaasachtig kant en satijnen strik.


De doopjurk wordt geleverd met een kinderkleerhangertje. Geruite bedovertrek iets vaal. Het welbekende ruitje, het is een beetje gebleekt in de was denk ik. Ik heb hiervan nog een exemplaar die veel helderder van kleur is.


Ketting Vintage ketting met zwarte kraaltjes. Het slotje is van metaal, in de vorm van een Zeeuwse knoop. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek!


Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts