woensdag 4 april 2018

Rambo vloerolie grey wash

Vergelijk alle prijzen van Rambo Wash en bespaar tot. Luchtdrogende onderhoudsolie op basis van natuurlijke oli n voor houten vloeren. De olie is geschikt voor vloeren, vloerdelen en betimmeringen.


Ideaal voor het behandelen en onderhouden van houtsoorten met een open structuur. Rambo vloerolie is geschikt voor vloeren, vloerdelen en betimmeringen.

Omdat de transparante olie de houtnerf mooi zichtbaar houdt, behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Onderhoud van hout aan huis wordt makkelijk met dit 1-pot systeem.


Rambo pantserbeits is eenvoudig aan te brengen, het hout blijft mooi en veel langer beschermd. Een blik van 7ml volstaat. Kleurolie Grey Wash is zeer geschikt voor houten vloeren en meubelen. Kleurolie White Wash geeft meubelstukken en of vloeren een grey wash uitstraling.


Rambo helpt klussers met het langdurig beschermen van hun houtwerk.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Bespaar tot wel via kiesproduct. Breng de wash aan met een brede kwast (bijvoorbeeld een spalter) en veeg de overtollige wash er met een pluisvrije doek weer af, in de richting van de houtnerf.


Hoe langer je het mengsel laat intrekken en hoe poreuzer de ondergron hoe minder goed je de wash nog kunt uitvegen. Ook de mate van verdunning bepaalt het effect. Te koop: 2x ongebruikte blikken rambo vloerolie. Euro per blik van liter.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Rambo Vloer Olie is een oplosmiddelhoudende matte olie voor het afwerken van houten vloeren en parket. Trekt diep in de ondergrond waardoor de houten vloer wordt gevoed en beschermt tegen vuil en vocht. Doordat de olie de houtnerf mooi accentueert word de natuurlijke uitstraling van het hout behouden.


Het rendement is ongeveer 25mper liter. KLEUR EN GLANS Blank, White wash , Grey wash en Warm wengé. Mat De houtsoort en het aantal aangebrachte lagen beïnvloeden de kleur en glans. Hoogglans VOORBEHANDELING VAN DE ONDERGROND EN SYSTEEMONDERHOUD ONBEHANDELD Bewerking Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen.


Reinigen met Rambo Reiniger.

RAMBO Pantserlak interieur is een kras- en stootvaste lak voor de bescherming van uw binnen hout. Op werkdagen voor 21:00u bestel de volgende dag in huis. HG vloerolie white wash is een voedende olie, speciaal ontwikkeld om, eenmaal in het hout, uit te harden. Hierdoor krijgt het de unieke eigenschap de originele houtstructuur te accentueren door een witte tekening te geven in de nerven en noesten, maar ook te beschermen tegen vuil, vlekken en uitdroging. Dit unieke product is geheel vervaardigd.


Uw nieuwe vloer of meubelstuk verdienen alleen de beste bescherming tegen vocht en vuil. Met de meubelolie en vloerolie van Meubelproducten. Vloerolie Naturel geeft houten vloeren een zeer warme uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts