donderdag 12 april 2018

Restanten stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Voor dames, heren en kinderen. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Alle stoffen zijn uniek en slechts één keer beschikbaar.

Snel zijn is de moeite waar anders kaapt iemand anders het restant zo voor je neus weg. Onze voordelige stofrestanten zijn eindstukken of tussenstukken die bij het knippen van onze stoffen per meter over zijn gebleven. Wij verkopen restant stoffen en leer. Het zijn nieuwe materialen die overgebleven zijn bij het produceren van gestoffeerd meubilair. Dus of omdat er iets te veel besteld is of omdat er iets geannuleerd is of omdat er iets anders veranderd is.


De stoffen zijn van goede kwaliteit voor groothandelprijzen. We gaan vaak op pad om leuke nieuwe stoffen te kopen en hebben een zeer uiteenlopend assortiment.

We proberen de site zo actueel mogelijk te houden, maar zoek je een stof die er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. Wellicht kunnen we jou dan toch nog helpen. Deze stoffen zijn restanten uit de confectie en zijn leverbaar vanaf € per meter.


Geschikt voor tuniek , jurkjes rokken , bloussestoffen. Ook geschikte stoffen voor proefmodellen. Van deze stoffen sturen wij geen monsterstukjes op. Foto is een mooi afgewerkt lapje. We hebben een heel uniek en kleurrijk assortiment, met constant nieuw aanbod!


Daarnaast verkopen we stoffen vanuit onze basiscollectie. Deze uni stoffen zijn altijd uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in een ruime keuze kleuren. Ook verkopen wij lapjes stof ( restanten ) en wel drie stuks in een pakje van ongeveer twintig tot vijfendertig centimeter voor een zeer zacht prijsje. Onze lappen stof kunt u in verschillende designs kopen, de goedkope lapjes stof zijn er in blokjes, bloemetjes, stippeltjes, hartjes en in nog veel meer andere vormen.


Design van gerenommeerde merken. Gratis verzending, snelle levering - Koop nu! Kleurrijk gemengd (willekeurige sortering) Verschillende soorten stoffen (willekeurige sortering) Het assortiment kan verschillen van de weergegeven designs.

Met deze knutselzak is de grote verscheidenheid aan ideeën onbegrensd: veel plezier bij het uitproberen! Wij zijn uw stoffenwinkel aan huis, u vindt bij ons een uitgebreide collectie stoffen , die altijd binnen dagen bij u thuis bezorgd worden. Niet meer opzoek naar een stoffenwinkel en afwachten wat daar beschikbaar is. Maar direct online zien of de door u gewenste stoffen beschikbaar zijn.


In een paar klikken bestellen en snel in huis. Met restanten stof kun je heel veel leuke dingen doen. Is het lapje groot genoeg dan is een hexagon, hartje of vingerhoedje een leuk patroon om de restanten of scraps te verwerken.


Maar de kleinste stukjes, snippers en reepjes stof kunnen ook in aanmerking komen voor een klein project. De beste plek om uw stoffen online te scoren! Bij ons heeft u een zeer ruime keus tegen een scherpe prijs. Voordelig en een ruim keuze.


Stof kopen doe je natuurlijk bij Kwantum. DIY wordt dan wel héél voordelig, want je bent bij ons verzekerd van de laagste prijs. Met een uitgebreid assortiment aan modestoffen in allerlei kleuren en met of zonder print is er altijd wel een stof die bij je smaak past. Restanten Opkoper is met meer dan jaar ervaring een actief opkoper van uw overtollige voorraden, wij zijn dé RestantenOpkoper van Nederland.


Wij kopen in heel Nederland uw winkelretanten op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts