dinsdag 10 april 2018

Linteloo kast

Linteloo kast

Snelle levering en gratis retour! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!


Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Verfraaien van uw huis met Kasten. Ruim assortiment online bestellen!


Bekijk ons gehele meubelen assortiment online. Het werd een van de meest succesvolle winkels in de regio. Het is een heel solide meubel met een neutrale kleur. De verschijning van een vierkante kast met een onderverdeling van opslagruimte. De simpliciteit van dit design is hoe dan ook tevens een plus.


Door dit bescheiden uiterlijk past dit meubel namelijk in veel verschillende stijlen en kamers. Een kunstobject opzich met of zonder boeken. Standaard leverbaar in witte lak.


De kast is aan de voorkant voorzien van een bijzonder paneelmateriaal waarbij horizontale en verticale lijnen elkaar overlappen. De Inside Out kast is letterlijk binnenste buiten gedraaid waardoor het paneelmateriaal centraal staat. De comfortabele Easy Living bank werd direct een hit. De essentie van de meubelen is de feel-good factor.


Linteloo kast

Het merk staat voor genieten van het leven. Het Nederlandse bedrijf doet niet aan Nederlandse zuinigheid. Kenmerkend voor het merk is de royale maatvoering, de uitbundige stoffen, kussens en materiaal.


In onze meubel outlet kunt u terecht voor actuele design meubelen en woonaccessoires (karpetten, verlichting en schilderijen) tegen zeer voordelige prijzen. Ontdek ons unieke assortiment kasten. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!


Linteloo kast

Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Uitvoering eiken zwart gebeitst. Wees er snele bij, want op is op! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Linteloo ‘feel good’ zitmeubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts