vrijdag 6 april 2018

Digitale wekkerradio dab+

Specialistisch advies nodig? Bekijk ons gehele multimedia ssortiment online. Grootste voordeel voor ons, als luisteraars, is de grote toename aan mogelijke te ontvangen stations. Met zo’n wekkerradio ontvang je meer radiostations dan met FM en heb je minder last van ruis. Naast de standaard wekkerradio ’s bestaan er ook wake-up lights die je op een natuurlijke manier wekken doordat ze de zonsopgang nabootsen.


Als je de dag zonder muziek of sprekers wilt beginnen, dan kies je voor een alarmklok met sluimerfunctie.

Met deze radio kun je zowel digitale zenders als zenders van de FM-radio gratis via de ether ontvangen. Doordat de audiostroom wordt samengeperst, is de ontvangst zonder gekraak en is het geluid van betere kwaliteit dan bij de analoge radio. De Decybel CR4wekkerradio is het perfecte product om jou wakker te maken met het geluid van jouw favoriete radio. En even zo vele keren heb ik met Philips (en de winkels) gecorrespondeerd over een mankement aan het apparaat. Een ezel stoot zich in het gemeen niet 2x aan dezelfde steen”, zou je zeggen.


Een goede wekker is voor veel mensen onmisbaar. Is je wekker kapot of om een andere reden aan vervanging toe, dan kun je op deze pagina eenvoudig veel soorten wekkers vergelijken. Filter bijvoorbeeld op goedkope wekkers met een analoge of digitale tuner, wel of geen snooze-functie of dubbele wektijd en bekijk het aanbod per merk.


Digital Radio staat voor digitaal luisteren naar jouw favoriete radiozenders, altijd en overal.

Geniet onderweg van al uw favoriete stations met deze draagbare DAB- wekkerradio. Dankzij vijf digitale voorkeuzestations vindt u eenvoudig waar u naar wilt luisteren en dankzij de meegeleverde back-upbatterij kunt u de radio overal mee naartoe nemen. Vind de nieuwste Dual DAB CR25. Het grote voordeel voor de luisteraar is dat er hierdoor landelijk naar méér zenders geluisterd kan worden in een digitale geluidskwaliteit. Alle landelijke en regionale publieke en commerciële radiostations die je kent van FM zitten erop.


Daarnaast zijn ten opzichte van FM extra digital only radiostations te beluisteren. Dankzij de meegeleverde back-upbatterij hoef je nooit bang te zijn dat je niet optijd gewekt zal worden, zelfs niet als de stroom uitvalt. Zo kun je digitaal radio luisteren via computer, tablet, mobiele telefoon of tv set-top-box, en sinds enige tijd ook digitaal via de ether. Je komt je bed liever niet meer uit bij het luisteren naar de digitale wekkerradio van Soundmaster.


Een mooi helder en dimbaar display zorgt voor de juiste uitstraling. Met zijn dual alarm functie kun je op twee tijden gewekt worden doormiddel van een signaaltoon of je favoriete radio zender. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Dan is Radiowinkel de radioshop die u zoekt. Kijkt niet verder, wij zijn gespecialiseerd in radio toestellen in alle vormen en maten. Wil je van alle digitale mogelijkheden gebruikmaken dan zijn er radio’s met een klein beeldscherm. Of deze link voor de site van de gezamelijke landelijke commerciele en publieke omroepen.


U hebt ook de beschikking over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden. Werkt zowel op netstroom als op batterijen. De Siesta Sheeft een groot, glad en randloos display.

Met USB charge outputs, voor het opladen van uw mobiele apparaten. Je wilt natuurlijk met plezier in huis of op werk naar de radio luisteren. Daarom kies je voor een DAB-radio, ook vaak omschreven als digitale radio. De afkorting DAB staat voor Digital Audio Broadcasting, waardoor je via digitale radiosignalen geluid op je radio ontvangt.


DAB maakt een storingsvrije ontvangst mogelijk, waarbij bovendien meer zenders mogelijk zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts