vrijdag 6 april 2018

Style interieur

Find minimalist home goods, interior design, accessories and curated gifts. Bekijk nu de mooiste styling. Ontdek ons ruime assortiment online, meer dan 400. De grootste vacaturesite voor de bouw.


Veel aandacht voor flatteuze, indirecte verlichting (subtiele inbouwspots, lampenkappen van zijde).

Gou zilver en kristal in details zoals deur- en ladebeslag. Vloerkleden met ingeweven geometrische motieven in ton-sur-ton. Accenten in oranje, blauw en zwart.


Lees ook The Style Files voor het verhaal achter de woonstijlen. Of kan jouw woonkamer wel een update gebruiken? Geef je huis een mini-make-over met deze stylingideeën.


Hier staan alle tips en tricks van onze vtwonen-stylisten bij elkaar.

Voorzien van prachtig beeld en stylingtips, waarmee je thuis snel en eenvoudig een wereld van verschil maakt. Zo krijgt je interieur binnen een handomdraai een andere. A‐ Style is specialist op het gebied van interieur en styling. Mijn diensten bestaan uit kleuradvies, materiaaladvies en complete interieurprojecten.


Deze exclusieve collectie is in Nederland verkrijgbaar bij ruim 4lifestyle- interior dealers, op onze dealerpagina vindt u precies waar deze te vinden zijn. Een passend interieur begint met een goed gesprek. Over de organisatie, over de sfeer die je graag terugziet, over je wensen en eisen.


Het liefst zien we de ruimtes met eigen ogen. Ga je nieuw bouwen, dan nemen we de bouwtekeningen als leidraad. Bohemien interieur invloeden. Ibiza staat tóch wel bekend als het hippie eiland. Naast wit en hout, kan je dus ook andere leuke vrolijke kleuren gebruiken.


Laat deze kleuren terugkomen in accessoires zoals mooie vloerkleden en kussens met mooie patronen. Lifestyle Home Collection. Marcotte Style – Exclusieve interieurinrichting, interieur op maat.


Marcottestyle staat voor een stijlvolle en homogene binnenhuisinrichting voor ieder interieur.

De interieurstudio ontwerpt en realiseert stijlvolle interieurs. Ook jij kunt jouw woning of werkplek een andere uitstraling geven! Onverwachte combinaties van materialen, kleuren en modellen zorgen voor een steeds grotere groep van enthousiaste klanten. Span in Style werkt onafhankelijk en is dus niet gebonden aan een merk, winkel of product.


Het resultaat: een interieur dat volledig past bij wie u bent, wat u doet en hoe u leeft. Drive in Style is gespecialiseerd in Truckstyling. Zo is onze woonwinkel Style Hunters onstaan.


Of het nu gaat om het interieur of exterieur, bij ons kun je terecht voor het complete pakket. Een eigentijdse eigenwijze winkel met originele vintage meubelen. Bij ons kun je terecht voor alles op het gebied van woonbeleving en interieur -styling.


Naast onze woonwinkel geven we ook stylingsadvies. Je bent bij ons altijd welkom voor een bakje koffie! Hopelijk tot ziens bij Style Hunters in Veendam. Mag ik je even voorstellen: Ik ben Elisah Jacobs a. Dit is een persoonlijke interieur - en lifestyle blog met een overdosis aan interieurspinsels.


Interior Junkie, omdat wonen voor mij verslavend werkt! Voor en door interior junkies!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts