vrijdag 27 april 2018

Histor roomwit 6506

Wij mengen elke kleur in de gewenste verf. Histor Perfect Finish muurverf roomwit mat liter is een watergedragen, extra dekkende muurverf voor binnen. U kunt deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Uiteindelijk zijn uw muren was- en schrobbaar.


Breng je muren tot leven met deze of één van de andere prachtige vrolijke, lichte, vergrijsde of donkere kleuren uit het kant-en-klaar assortiment. Door onze lage kosten en goede samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u, met scherpe prijzen, professioneel gereedschap en doe-het-zelf-artikelen leveren.

Resultaten van zoekmachines! De lak dekt goed en is kras- en slijtvast. De Perfect Finish lak is geschikt voor het aflakken van hout en andere ondergronden. Deze lakverf heeft een droogtijd van ongeveer uur, is na uur overschilderbaar en geeft geen sterke verfgeur af. De verf is watergedragen en dat betekent dat je de verf met water kan verdunnen en je geen vervelende verfluchtjes meer hebt.


De verf geeft een optimale glans en dekt extra goed wat betekent dat je met minder lagen verf af kunt. Roer de lak voor gebruik goed. Roomwit van Histor de mooiste kleuren.

De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. Waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersie. Het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. Het overschilderen van oude muurverflagen.


Vorige Artikel van Volgende. Deze muurverf is een waterverdunbare muurverf voor binnen en op basis van kunstharsdispersiematte. De verf dekt goed en geeft een mooi mat eindresultaat. De lakverf voor binnenshuis is makkelijk aan te brengen en heeft een goede dekking en vloeiing.


Verder is de lak geurarm en minder milieubelastend. Met Histor Muurverf Mat zit je altijd goed. Geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk.


Histor structuurverf mat is een één laag dekkende structuurverf met een fijne korrelstructuur die je uitstekend kunt combineren met de lakverven en muurverven van Histor. Histor muurverf Perfect Finish mat roomwit 5L. Histor perfect finish lak mat is optimale mat en heeft een sterke intense uitstraling. Voor schilderwerk dat tegen een stootje moe. Dit artikel is uit de collectie verwijderd of ge-update.


Luchtdrogende lakverf voor binnen, op basis van een watergedragen polyurethan-alkydemulsie.

Je kan deze muurverf gebruiken voor steenachtige ondergronden zoals pleisterwerk, metselwerk en beton, maar ook voor gips, gipskarton en hard- en zachtboard. Met de brede keuze van kleuren uit de Histor kleurenwaaiers kunt u verf op de kleur van uw keuze laten mengen in onze mengmachines. Het artikel is uitverkocht. Daarvoor kijk je op Kieskeurig.


Hier vindt u alle verfkleuren van Histor ! Kijk ook bij de andere kleuren. Histor heeft de beste verf voor een perfect resultaat in de mooiste verfkleuren. Zin om de muur een ander effect te geven?


Je interieur krijgt een heel andere uitstraling door glans muurverf te combineren met een hele matte muurverf, zoals The Color Collection Muurverf Kalkmat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts