maandag 2 april 2018

Lood band

Repareer makkelijk en snel uw dakgoot, goot, bitumen dak met Bitutect. Dit kleefband wordt gebruikt om gescheurd lood af te werken. Kan gemakkelijk in de gewenste vorm worden aangebracht. De folie is goed waterbestendig, heeft een hoge scheurweerstand.


Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen.

In deze video demonstreert Daniel het gebruik van loodband. Tenco loodband is een zelfklevende reparatie en afdichtings band voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen, dakramen. Speciaal voor reparatie en onderhoud aan lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen, dakdoorgangen enz.


Zelfklevend loodband op rol, lengte meter, ter vervaardiging van imitatie glas-in- lood en overige raamdecoraties. Decra Led loodband bestaat uit 1 lood , is weerbestendig en kan gesoldeerd worden. Verkrijgbaar in vlak en ovaal profiel.


Compleet geleverd met aandrukspatel en gebruiksaanwijzing in blister.

Net als echt glas in lood , dit plaklood. Maak mooie afwerking op bijvoorbeeld het glazen oppervlakte van de HotLight. Wordt verkocht per meter en is ± 4mm breed.


Ten behoeve van het afdichten van dakdoorbrekingen, reparatie van zinken goten, afdichten van schoorstenen, het repareren van loodslabbe etc. Regalead zelfklevend loodprofiel voor ambachtelijk gebruik en het maken van ontwerpen waarbij glasverven worden gebruikt. Het is gemakkelijk en vlug aan te brengen en zorgt voor een perfecte afwerking. Een webwinkel in professioneel schildersgereedschap. Het aanbod in de bouwmarkten is wel groot, maar er zijn toch weinig vakmensen die daar hun gereedschap kopen.


Koop Zelfklevend Bladlood online bij Lood. Groothandel gespecialiseerd in Lood en sterk in Zelfklevend Bladlood. Scherpe prijs, snelle levering, compleet assortiment. Loodveter, wit, om bijvoorbeeld in de onderzoom van de vitrage en overgordijnen te leggen prijs per meter, besteld u meerdere meters dan.


Decra zelfklevend loodband op rol, lengte meter, ter vervaardiging van imitatie glas-in- lood en overige raamdecoraties. Deskundig advies en snelle levering. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.

Van bladloo lood op rol, ballastlood en bloklood tot loden dakdoorvoeren, kiezelbakken en loodkorrels. Zwaluw Aluband hecht meteen op tal van ondergronden. Onze klantenservice staat voor u. Loodband Decra Led Zelfklevend - 1 lood. Zwaluw lood-band Toon alle artikelen ↓ Een sterk zelfkleven hoogwaardig bitumenban dat afgeschermd is met een gemakkelijk te verwijderen siliconentape aan de hechtzijde en een UV-, water-, vocht-, scheur- en weerbestendig loodkleurig aluminiumfolie aan de zichtzijde.


Iko Bitutect bitumenband: uitvoering onderzijde zelfklevende bitumen, uitvoering bovenzijde ( lood )folie. Zelfklevende loodstrips, ook wel loodband of loodstroken genoem hebben een sterke kleeflaag. Uitermate geschikt om in combinatie met loodpanelen te gebruiken om ook eventuele naden geluid- en stralingsdicht te maken. Zelfklevend Lood van Aquaplan is voorzien van een zelfklevende butyllaag en een beschermende coating.


Vind een verkooppunt in jouw buurt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts