maandag 16 april 2018

Luxaflex service

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ben je op zoek naar specifieke productinformatie, dan staat ons ervaren team voor je klaar om je vragen te beantwoorden.


Wij vertrouwen erop dat je tevreden bent met onze producten en er vele jaren plezier van zal hebben.

Om je product in optimale conditie te houden is een juiste. We gaan er natuurlijk niet vanuit, maar het kan altijd voorkomen dat uw geleverde bestelling niet helemaal naar wens is. Making products safer for homes with infants and young children is an integral part of our design. Jaloezieën van alle merken op beslist.


With distribution in all states and territories, many textiles and metal products used to make the blinds and awnings are manufactured in Australia. All of our blinds come with clear and concise cleaning and care instructions. De garantie geldt uitsluitend voor de eerste koper, na het tonen van het originele garantiebewijs dat is voorzien van de garantiesticker (ontvangt u bij levering van het product).


Voor een nog betere zonwering zijn warmtereflecterende Topar coatings verkrijgbaar, zodat Plissé Shades ideaal zijn voor serres. Hiernaast bieden we bamboe, de ecologisch meest verantwoorde houtsoort.

Neem vervolgens de luxaflex tussen duim en wijsvinger. Is het alleen stof dan kan je het met een droge washand of sok doen. Zit er ook vet op de luxaflex dan is het beter om een sopje te gebruiken met bijvoorbeeld allesreiniger, afwasmiddel of ammoniak.


Knijp het washandje wel een beetje uit voordat je de luxaflex afneemt. De mooiste raamdecoratie voor de laagste prijs. Zo kunt u de sfeer eindeloos variëren door de lamellen zodanig te draaien dat u meer of minder licht door uw kamer laat gaan. Whether you’re looking for specific product information our experienced team is here to help you get to your questions. Wij zijn dan ook trots dat wij, Willemsen Wonen, deze titel mogen dragen!


Op maat gemaakt morgen in huis. Nu probeer ik al sinds januari een nieuw onderdeeltje te krijgen. Luxaflex Silhouette Shades. Keurig het artikelnummer gekregen van luxaflex en daarmee naar de dealer gegaan, want ze doen geen zaken met consumenten. Bijna elk huishouden heeft wel horizontale jaloezieën hangen.


Inschrijven voor nieuwsbrief Abonneer je op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen. Informatie die u helpt de beste optie voor uw huis te kiezen. Zodra wij uw order compleet hebben, nemen wij contact met U op voor een plaatsingsdatum. We passen ons hierin uiteraard zo goed mogelijk aan uw tijden aan.


Is de montage voltooid en is alles naar wens… dan kunt U bij de monteur met pin betalen.

Neem contact op over de mogelijkheden. Onze buitendienst doet het graag voor u! Ergens anders voordeliger? Aarzel niet en neem direct contact met ons op! Voor de mooiste en beste zonneschermen voor elk budget.


Alle soorten buitenzonwering en binnenzonwering in onze ruime showroom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts