woensdag 4 april 2018

Fatboy dienblad

Fatboy dienblad

Ruim assortiment online bestellen! Iedereen die niet als een volleerde serveerster met zes dienbladen , achttien borden en drieëndertig glazen kan lopen, kan nu doen alsof. En de bakjes die meegeleverd worden, hebben een handige anti.


Fatboy dienblad

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. In de gang dient de tafel bijvoorbeeld als opbergruimte voor sleutels en andere voorwerpen uit het dagelijks leven. Dit is een dienblad met drie bakjes en een lampje. Fatboy Snacklight dienblad wit.


Het is van het merk fatboy. Bekijk het goedkope assortiment van de beste kwaliteit online Profiteer van de beste aanbiedingen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Dit metalen dienblad met drie kunststof schaaltjes met anti slip bodem beschikt over een lampje wat met een magneet vastzit aan het dienblad.


Fatboy dienblad

In nieuwstaat wit dienblad en bijpassende witte schaaltjes. Grote collectie dienbladen vind je hier! Dienbladen tegen de laagste prijzen. Kies uit 4producten vanaf € 20.


Hiermee steel jij de show op jouw feestje! De standaard is magnetisch, zodat je het dienblad er eenvoudig op kunt klikken! Presenteer uw borrelhapjes op een bijzondere manier. Ze kunnen dienen als dienblad. Je hoeft dus niet meerdere keren heen en weer te lopen, maar je kunt alles handig in één keer meenemen.


Je kunt met een dienblad de overheerlijke hapjes presenteren die je hebt gemaakt voor het feestje wat gaande is, maar een plateau of dienblad kan ook functioneel ingezet worden. Bespaar tot wel via kiesproduct. De Plat-O is gemaakt van gecoat staal en is verkrijgbaar in vele kleuren.


Het dienblad zit met magneten aan de voet, waardoor je gemakkelijk de glazen of borden kan verplaatsen. Het stoere metaal in combinatie met hoogwaardig kunststof is een perfecte match, en de magneet in de bodem van het lampje geeft het geheel een onverwachte twist. De lamp en het dienblad blijven op deze manier namelijk stevig aan elkaar verbonden, maar het flexibele systeem geeft je tegelijkertijd meerdere mogelijkheden. Ideaal, want je tilt de lichtgewicht tafel zo op.


Bovendien is het dienblad ook voorzien van een lampje dat zorgt voor een gezellige sfeer wanneer het donker wordt! Dit lampje kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en is voorzien van een magnetische voet waarmee het stevig blijft staan op je dienblad. Door zijn lichte gewicht is Plat-o moeiteloos te verplaatsen. Verder is Plat-o een soort dienblad op pootjes.


Het grote ronde dienblad bovenop is namelijk eenvoudig los te koppelen dankzij de magneet. Ten slotte is deze gepoedercoate metalen bijzettafel geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. In de meeste gevallen dienen de handgrepen aan de zijkant van de lade om de lade te dragen.


Het maakt niet uit wat voor welke gelegenheid je deze oversized tray met herkenbaar vormgegeven lamp gebruikt, de Snacklight vormt hoe dan ook het middelpunt van de belangstelling. Dankzij de magneet is zijn grote ronde dienblad gemakkelijk los te koppelen. Het opruimen van lege glazen of borden (af en toe voor de TV eten is oké) was dus nog nooit zo eenvoudig.


Omdat Snacklight een dienblad en een lamp tegelijk is. Plat-o is namelijk een soort dienblad op pootjes. De speciale highlight: De kleine batterijtafellamp kan met een magneet aan het dienblad worden bevestigd. Dit dienblad is ideaal om een zomerse dag op een fleurige manier af te sluiten!


Het extra grote dienblad met kleurrijke schaaltjes brengt een vrolijke toets aan op tafel. De voet van het lampje is voorzien van een magneet, zodat het gemakkelijk blijft staan. Er zijn verschillende afmetingen in diverse designs verkrijgbaar. We hebben een unieke collectie dienbladen. Van hout en kunststof, over rond en rechthoekig, tot zwart en wit.


De meeste dienbladen hebben we op voorraa dus vandaag voor 15. Wij bezorgen gratis binnen de Benelux! Je vindt altijd wel iets moois in ons assortiment, bijvoorbeeld om cadeau te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts