maandag 10 maart 2014

Afbijtmiddel vernis

Bekijk dan snel ons assortiment! Dé Online Verfleverancier. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Gegarandeerd de Verf die u zoekt. Wij adviseren en helpen u graag.

Zoek naar verf afbijtmiddel op de nieuwe KensaQ. Zijn de vlekken zeer hardnekkig? Waterbeits tegen de laagste prijzen. Met verfafbijt verwijder je krachtig vele verfsoorten, vernissen en latex.


Deze afbijt is ook zeer geschikt om een muur te reinigen die je opnieuw wilt schilderen. Het afbijtmiddel verwijdert tot wel tien verflagen in een keer. Ja, Super Vloerlijmafbijt is een zeer krachtige, snelwerkende afbijt van lijmresten bij vloer- en wandbekleding.


Het verwijdert zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen lijm, maar geen waterkit. Deze verfafbijt is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium.

Het is een nuttige tot zelfs onmisbare stap vóór het behandelen, beschermen, schilderen of vernissen van hout dat al een paar laagjes beits of vernis kreeg. Super Afbijt is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium. Werken met een afbijtmiddel vraagt tegenwoordig niet veel tijd of zwaar schrobwerk.


Deze producten doen immers het werk zelf. U kunt deze afbijt kopen voor het verwijderen van was, politoer, vernis en andere verflagen. De enige producten waarvan we tot op heden weten dat dit produkt die niet lust zijn moderne 2-componenten lakken en polyesterlakken. Ik gebruik dit product al een tijd en heb alleen nog maar voordelen gehad.


Het doet alles wat moet en is gemakkelijk in gebruik. Ik herstel en renoveren veel oude meubels, dus de vernis of Brits die daar op zit, is meestal heel star en moeilijk te verwijderen, maar met dit product gaat ‘t in een handomdraai! Of misschien ook gelijk ontvetten en op een efficiënte manier lijm, verf en vernis verwijderen? Afbijtmiddel en krabbers gebruik je zowel binnen- als buitenshuis en zijn geschikt voor elk type ondergrond met uitzondering van plastic. Ik zou graag de vernis van een paar oude kasten verwijderen.


Verwijderen is daarmee net zo eenvoudig als schilderen. U verwijdert er snel en krachtig verf, lak, vernis en beits mee. OAF Afbijtmiddel PRO is een krachtig, pasteus en helder afbijtmiddel. Ook geschikt voor het aanbrengen op verticale oppervlakken.


Alabastine super afbijt 500ml verwijdert snel en grondig vele verfsoorten, vernissen en latex. Verfafbijt die de verf zo van het kozijn laat krullen.

Je kunt er tot wel lagen in één keer mee verwijderen. Dit extreme afbijtmiddel is ideaal voor het snel en krachtig verwijderen van meerdere verflagen in één keer. Dit afbijtmiddel bespaart je heel wat tijd. Het middel verwijdert alle soorten verf, beits, vernis en 2-componentenlak en is toepasbaar op alle houtsoorten en metaal.


Een oplossing van NaOH (gootsteenontstopper) in water zou als afbijtmiddel al voldoende zijn. Daarom moet er een verdikkingsmiddel bij. Maar het stroomt teveel af. Behangsellijm lijkt mij een goede oplossing. Oude verf verwijderen is geen sinecure.


Zeker oppervlaktes met verschillende lagen vernis of meerdere lagen verf kunnen een probleem vormen, want dan volstaat het opschuren van het oppervlak vaak niet meer. De beste oplossing is dan om te werken met een afbijtmiddel. U kan ook een afbijtmiddel kopen of zelf maken. Huisrecepten bestaan meestal uit bijtende soda of andere afbijtmiddelen, waarvan ­ door toevoeging van zagemeel of bloem ­ een pasta gemaakt wordt.


U moet erg voorzichtig zijn bij het aanbrengen van deze producten, maar ze geven goede resultaten. Op sommige plaatsen is branden niet mogelijk. Breng het afbijtmiddel gelijkmatig aan met een kwast. Dan is afbijtmiddel het enige alternatief.


Gebruik handschoenen en zet een veiligheidsbril op. Laat het minuten inwerken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts