vrijdag 21 maart 2014

Keukenkraan met lange hendel

De actuele levertijd is: tot weken. Bestel of kom langs in Tiel! Bekijk het prachtige aanbod aan Keukenkranen nú op beslist. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Plieger Smart Keukenkraan - Lange Hendel - Draaibare Uitloop - Chroom.

De keukenkraan is voorzien van een langere hendel voor gebruiksgemak in de keuken, draaibare uitloop en duurzame keramische schijven. De Grohe Keukenkraan Feel met Hendel Chroom is een keukenkraan met een lage, draaibare uitloop. Is zeer geschikt voor de moderne keuken.


Dit model kunje makkelijk bedienen met een solide metalen greep. Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!


Hoe verder de hendel naar rechts gedraaid wordt, hoe warmer het water dat uit de kraan stroomt. Door deze unieke functionaliteit en de ergonomisch vormgegeven lange hendel is het voor dokters en verplegend personeel eenvoudig om de juiste doorstroming en temperatuur te kiezen, zelfs met gebruik van hun onderarm of elleboog.

Kranen bestaan er in verschillende vormen. Sommige mensen kunnen hun handen en vingers niet optimaal gebruiken. De draaibeweging kan te veel kracht kosten.


Een kraan met een hendel is daarvoor een geschikte aanpassing. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons gehele keukenkranen ssortiment online. Onze Keukenkranen Helpen je Daarbij!


Deze tijdloze keukenkraan kan geplaatst worden in iedere keuken. Deze keukenkraan mengt het warme en koude water door de hendel te bewegen tot de gewenste temparatuur. Bij Tegel en Sanitair Magazijn vindt u alle kranen van Plieger scherp geprijsd en gratis geleverd!


Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer. Inclusief filterstopkranen. Hoogte van de kraan 245mm. Lengte van de uitloop 160mm.


Bent u op zoek naar een meer professionele keukenkraan met uittrekbare handdouche? Van diverse kwaliteitsmerken zoals Hans Grohe, Grohe, Franke en Blusani zijn diverse keukenkranen met uittrekbare uitlopen verkrijgbaar. Een keukenmengkraan kiest u niet zomaar, een keukenmengkraan is toch vaak de blikvanger van uw keuken.

Bij de keuze voor een keukenkraan zijn er verschillende bedieningen mogelijk. Zo kunt u kiezen uit het bedienen met een hendel , knop of greep, kruisgreep of sensor. Grohe heeft keukenkranen op de markt gebracht die anders zijn dan de normale keukenkranen.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! JavaScript seems to be disabled in your browser. Plieger smart keukenkraan met lange hendel en draaibare uitloop chroom online. Grohe Euro-eco mindervaliden toiletkraan met extra lange hendel ? Daarom bestaat ons assortiment uit wandkeukenkranen met verschillende soorten uitlopen.


Bedenk goed wat praktisch is én wat past bij jouw keukenstijl. Bovendien kun je ook kiezen voor een kraan met uittrekbare uitloop. Ideaal voor het schoonmaken van de wasbak of het spoelen van groente en fruit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts