donderdag 20 maart 2014

Telescoopstang raam

Telescoopstang raam

Telescoop: spot zelf de Grote Beer! Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Goede raamsluiting voorkomt dat uw ramen ongewenst open of dicht gaan.


Telescoopstang raam

Daarom wordt er niet in het raam geboord en wordt het raam ook niet beschadigd. Voor het openen van het raam wordt de buis eenvoudig ontgrendeld en eruit genomen. Met plissé gordijnen voor het raam bescherm je je interieur tegen fel daglicht, insecten. De lente staat voor de deur. Westwing Home Living, NLapr.


Met deze fensterreiniungs set worden uw raam streepvrij schoon. De set bestaat uit een praktische telescoopstang , een inwasser met twee bijpassende met microvezel en een trekker. Jonge kinderen kunnen dit nog niet, waardoor ze het raam niet open krijgen. Dit is beter voor de veiligheid van jouw kind. Om te zorgen dat de hitte niet in het huis blijft en het huis ook lekker koel wordt kun je een raam op een kier zetten.


Uitschuifbare telescoopsteel aan het zoeken om uw zonnepanelen of ramen te reinigen. Dan is deze professionele set de ideale oplossing. Vind hier de raamsluiting voor de beveiliging van je huis. De telescoopsteel komt samen. Denk aan kwalitatieve raamsluitingen met slot of dievenklauwen die het voor inbrekers moeilijker maakt je.


Stevig en handig, spons werkt prima. Alleen de trekker laat veel strepen achter Gekocht wegens onhandige ramen waar ik nu wel prima bij kan. Productnaam, Raam - en vloerschraper 22cm. Zelf ook de hogere ramen reinigen met een tot 120cm uitschuifbare stang waar het raamsysteem op.


Een inbreker forceert liever een klein raampje dan een groot raam , dat spreekt voor zich. Daarom moet U ook de nodige aandacht besteden aan WC-raampjes en bovenlichten ( raam boven een deur). Deze ramen dienen om te ventileren, maar bieden in de praktijk weinig weerstand tegen inbraak of staan gewoon open.


Raambeslag koop je eenvoudig online bij bol. De Leifheit Raamtrekker met Borstel maakt ramen schoon en droog vlak na elkaar, met één borstel. Door de brede borstelkop en de telescoopsteel kun je grote. Heerlijk die warme nazomer, maar met een laagstaande zon wordt misschien wel pijnlijk duidelijk hoeveel vuil er eigenlijk op je ramen zit. Als dit niet helemaal lukt, droogt het raam niet helemaal waardoor je lelijke strepen op je raam krijgt.


Telescoopstang raam

Een raamwisser is de juiste oplossing voor dit probleem. Mocht het met een raamwisser nog niet helemaal lukken om een droog, streepvrij raam te krijgen, dan kun je altijd gebruik maken van een microvezeldoek. Dit betreffen zijprofielen die je aan je rolgordijn klikt en op het kozijn plakt. Deze profielen schuiven over je rolgordijn heen waardoor de stof niet alleen dicht tegen het raam blijft, maar er ook voor zorgt dat er geen lichtkier meer ontstaat. Gemakkelijk ramen wassen op hoogte.


Voordeel is dat u geen ladder of stoel hoeft te gebruiken bij het wassen van de ramen. Moet je ook elke keer de ladder bovenhalen om de hoge ramen te wassen of zemen? Met het gevaar dat je van de ladder valt. Bijzetsloten voor ramen, ook wel raamblokken genoem zorgen voor een bijkomende inbraakweerstand tegen het met bruut geweld langs buiten openen van een raam , dakraam of schuifraam.


Een inbreker maakt daarvoor vaak gebruik van een grote schroevendraaier of een kleine koevoet. Wij hebben een compleet assortiment telescoopstelen van Unger en Imtras. Onze Imtras professional telescoopstelen zijn de goedkoopste in Nederland.


Ha-Ra telescoopstang is verkrijgbaar in 1m, 2m, 3m en 4m.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts