woensdag 12 maart 2014

Borden servies blokker

Groot aanbod borden voor uw horeca. In 2-werkdagen geleverd. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen!

Maak van jouw huis jouw thuis. Boek uw Hotel in Servië online. U krijgt direct een bevestiging. Heb je binnenkort een chique etentje gepland staan? Hou jij het liever speels?


Ga dan voor mooie gekleurde borden of borden met een leuk. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal. Zo is er een breed assortiment aan borden , kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen.


In ons assortiment vind je platte borden en diepe borden in verschillende formaten maar ook in verschillende vormen.

Heb je een groter gezin of heb je vaak bezoek thuis dan kun je voor grotere sets kiezen. Naast sets met servies voor het diner of ontbijt zijn er ook koffie-en theesets met gebaksbordjes, kop en schotels en theepotten. We verkopen onder andere plastic servies zoals plastic bekers, plastic borden , plastic bestek en plastic champagneglazen.


Maar we verkopen ook diverse kartonnen wegwerpservies, kartonnen bekers. Deze borden zijn ook heel goed geschikt voor andere noedelgerechten of bijvoorbeeld een lekker soepje. Blokker Churchill servies. Bekijk al het servies online op hema. Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden.


Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein. Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur. Divers aanbod aan kwalitatieve horeca borden. Servies Amsterdam is een basic, strak ogend servies , gemaakt van aardewerk.


Het stapelbare servies is in verschillende kleuren verkrijgbaar die je goed met elkaar kunt combineren, waardoor het een speels geheel vormt op tafel. Als kers op de taart is het scherp geprijsd. Zo goed als nieuw Ophalen of. Gratis verzending vanaf euro. Dit servies is gemaakt van aardewerk en het is ook nog eens vaatwasserbestendig.


Deze set bestaat uit:dinerborden Ø cmdiepe borden Ø 20. Bij lekker eten hoort stijlvol servies.

En voor het mooiste servies ben je bij Xenos aan het juiste adres! Borden om dineren, ontbijten en lunchen. We hebben borden in allerlei soorten en maten, passend bij elke gelegenheid. Organiseer je een chic diner?


Kijk dan eens naar ons assortiment porseleinen dinerborden. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts