maandag 10 maart 2014

Gamma lamellen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct.

Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Bij GAMMA zijn de lamellen verkrijgbaar in de webshop en bouwmarkt. Passen verticale lamellen bij jouw woonstijl?


Lamellen kopen: webshop en bouwmarkt. Bij GAMMA vind je lamellen in standaard maten als raamdecoratie om je huis mooi af te maken. Deze verticaal hangende lamellen zijn erg praktisch voor hoge ramen. Ook bij een schuifpui zijn kant-en-klaar lamellen ideaal: je schuift de lamellen gewoon mee op, net zover als je de pui openzet.


Stoffen lamellen op maat en verticale lamellen op maat stel je eenvoudig zelf samen via onze website.

Wil je lamellen op maat maken? Draai de horizontale lamellen van de jaloezie halfopen om redelijk wat licht binnen te krijgen en sfeer te creëren. Jaloezieën kopen bij GAMMA. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Nieuwe gordijnen, lamellen of jaloezieën aangekocht? Die kan je natuurlijk altijd zelf ophangen, maar uiteraard kan je steeds bij GAMMA terecht.


Wij helpen je ook graag verder met de kleinere klussen, zo hangen jouw nieuwe gordijnen of lamellen snel op hun plaats. Meer weten over onze plaatsingsdienst? Bedoeling is vaak om ramen onopvallend af te dekken zodat niemand binnenkijkt, maar bij GAMMA kan je evengoed kleurgetinte verticale lamellen kopen.


NL - Kwaliteit lamellen op maat. Ook dan zijn lamellen van PVC zeer geschikt. Ze zien er, mede door de nauwkeurige fabricage, modern en strak uit. PVC lamellen zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 89mm en 127mm. Kunststof raamdecoratie is namelijk goed bestand tegen de vochtigheid na het douchen of baden, en voorkomt lichtinval en biedt veel privacy.


Houten raamdecoratie in de woonkamer, zoals houten jaloezieën of lamellen , draai je zelf in de gewenste stan van helemaal dicht tot helemaal open en alle standen daartussen. Bekijk uw resultaten lamellen horizontaal hout bij Finecomb. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn.

Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen. Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. Raamdecoratie kopen bij GAMMA gaat verder dan stijl: het gaat vooral om de goede kwaliteit van je stof. Zo vind je gordijnen en lamellen die kleur- en stootvast zijn en ook makkelijk afwasbaar.


Bij elk product in je webshop vind je specifieke voordelen. Eenvoudig online bestellen. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit. Het lamellensysteem leent zich uitstekend voor plaatsing van rails strak tegen elkaar zonder verlies van de functionaliteit en uitstraling die u ook bij verticale jaloezie heeft.


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Laat je verticale lamellen op maat maken of kies voor één.


De lamellen die u los kunt bestellen zijn standaard 89mm bree het aantal lamellen dat u kunt bestellen is onbeperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts