vrijdag 28 maart 2014

Brocante wijnrek

Wijnrekken van alle merken op beslist. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Kies uit 2producten vanaf € 120. De laatste wijnrekken trends.

Het brocante wijnrek past overal. Maar ook op andere plekken in huis is het leuk om een wijnrek tegen te komen. Bijvoorbeeld in de hal, waar jouw gasten binnen komen, of in de woonkamer, zodat je er goed zicht op hebt.


Brocante gepoedercoat zwaar wijnrek. In goede staat met ruimte voor veel flessen. Loods jan bij loods jan vind u alles op het gebied van antiek, vintage, industriele, brocante meubelen, decoratie en nog veel meer.


Stoer wijnrek , voor acht flessen.

Super mooi, industrieel en brocante winkelrek. Mooi te gebruiken in de keuken, maar bijvoorbeeld ook met oude flessen of schoenen. Mooi brocante ijzeren wijnrek met industriële look. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De brocante en vintage meubelen kunnen we goedkoop aanbieden door eigen import uit India en Indonesië. Dankzij onze jaar ervaring in de meubelbranche weten we wat kwaliteit is.


Mix verschillende stylen en creëer zo jouw unieke interieur. Ook heel leuk in de badkamer met opgerolde handdoeken erin! Als je een wijnliefhebber bent en niet beschikt over een wijnkelder, dan zijn onze wijnrekken misschien wel de ideale oplossing voor jou. Groot brocante metalen gedecoreerd wijnrek. Alle brocante meubels en vintage meubelen zijn van massief oud sloophout en van hoge kwaliteit.


Boven zijde gedecoreerd met een soort. Online luxe wijnrek kopen bij VintageView.

Het mooie en unieke wijnrek kunt u toepassen in allerlei ruimtes, van restaurant tot wijnkelder en van huiskamer tot hotelkamer. Een wijnrek koopt u gemakkelijk en snel via onze webshop. In elk nummer lees je over de laatste trends, producten en andere must haves. De beste webwinkels worden uitgelicht zodat je brocante accessoires in huis kunt halen en ga zelf aan de slag dankzij uitgebreide do-it-yourself tips. Is geschikt voor flessen.


Afm 137x54x30cm hxbxdZie ook onze andere advertenties voor meer brocante - vintage - industrieel - retro. Dit smeedijzeren wijn is gemaakt voor de wijnliefhebber die van een goede smaak houdt, mooi vorm gegeven en voorzien van glazen schappen waarop de wijn ingeschonken kan worden. Zoals je ziet is het mooi roestig. Leuk oud Frans metalen wijnrek. Wees er snel bij want de mooiste accessoires zijn vaak direct weg.


Interieur inrichten met brocante , hoe doe je dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts