vrijdag 7 maart 2014

Kamerplanten palmsoorten

Zoek naar kamerplant palmsoorten op de nieuwe KensaQ. Er zijn enkele palmsoorten die winterhard zijn en vorst kunnen verdragen, zoals de Trachycarpus en Chamaerops Humilis. Dit zijn voornamelijk palmbomen die van oorsprong op grote hoogtes groeien. Ook speelt de leeftijd van palmen een belangrijk rol bij vorstbestendigheid. Daarnaast is de standplaats van de palmboom van invloed op de winterhardheid.


Wij bezorgen gratis vanaf €4- op de dag die jou schikt.

Zowel particulier en zakelijk kunnen we jou van dienst zijn. Natuurlijk hebben we het dan niet over de echte grote palmen van de stranden in tropische gebieden. Palmsoorten zijn ook populair als kamerplant. We hebben het over kamerpalmen, die er op zijn hoogste verre familie van zijn. Vespa palmen zijn hele grote kamerplanten met fijne bladeren.


De kamerplant Areca palm komt van nature voor in het tropische woud van Madagaskar en leeft in een klimaat met een hoge luchtvochtigheid. Een Areca palm is bekend onder vele namen zoals Goudpalm, Areka, verderpalm of vlinderpalm en deze kamerplant komt uit de Dypsis familie. Monster Deliclosa grote kamerplant.

Uit onze collectie kamerplanten. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Veel palmsoorten houden van een zonnige standplaats,.


Het is natuurlijk ook fijn als de verzorging van een plant niet al te moeilijk is. De plek waar je hem neerzet is daarom erg belangrijk. Bekijk hier ons assortiment kamerplanten.


Dit is één van de twee europese palmsoorten. In de natuur groeit deze palm in het middellandse-zee gebied en dan vooral Italië, Spanje en Marokko. Van deze palm zijn er hele leuke (natuurlijke) variëteiten zoals de vulcano (foto links).


Volgens mij kwam deze van de canarische eilanden. De kamerplant leeft nu nog steeds, maar is in beroerde staat sinds ik deze tijdens de zomer een paar weken buiten had gezet en verder ook een beetje verwaarloosd heb. Deze Waaierpalm is een sierlijke kamerplant die goed in elk interieur past!


De palm heeft redelijk veel water nodig en mag niet in de. Grote diversiteit palmsoorten. Een palmboompje kan perfect als kamerplant of woonplant in pot gehouden worden.


De woonplant van de maand juli is dan ook de palm geworden. Binnen bepaalde palmsoorten komen weer verschillende populaties voor En zorgen ze allemaal voor Ze hebben een typische zuidelijke uitstraling in een prachtig groen palet die binnen voor Cycas is een van de oudste palmsoorten.

Binnenpalmen geven uw interieur of woning een tropische uitstraling en een warm gevoel. In onze webshop vindt u tal van mooie binnenpalmen. De goudpalm of vederpalm of Areca is de kamerplant van de maand januari. Standplaats van kamerplanten De optimale groei- en bloei-omstandigheden zijn per plant verschillend. De meeste kamerplanten leven het beste met voldoende licht en luchtvochtigheid.


Zet kamerplanten daarom het beste dicht bij het raam of daar waar het meeste licht is. Let wel op met felle zon, daar kunnen niet alle kamerplanten goed tegen. Er zijn ook genoeg soorten die het prima doen in de halfschaduw of de schaduw.


Plaats je kamerplant niet te ver van het raam, want dan krijgt die te weinig licht. Naast het ruime assortiment aan prachtige palmbomen bieden wij ook vele andere soorten kamerplanten aan in onze webshop. Kamerplanten en nog veel meer bij Fleurdirect.


Voor een stoere vetplant, een bloeiende plant en diverse fruitbomen kunt u ook bij ons terecht. Voor het gehele assortiment aan kamerplanten kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts