maandag 24 maart 2014

Cathiel suede verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


Niet voor synthetische materialen of waterdicht suéde. Zorg dat de ondergrond vuil en stofvrij is en breng de verf gelijkmatig op.

Voor een egaal resultaat ruwt u het leer na het drogen op met een. Geef je suede schoenen of laarzen in een handomdraai een. Met deze spray voor suede schoenen verven werkt u in een handomdraai de kale plekken weg op uw suede schoen.


Voor Uggs gebruikt u minimaal twee spuitbussen, dit leer zuigt sterk en bus dekt dan niet voldoende! Cathiel schoenverf is er voor suède en nubuck. Suede colour spray is een diepwerkende anilineverf om geschuurde leersoorten als suede en nubuck te verven.


Door de uiterst fijne verdeling van de kleurstof is een mooi gelijkmatig resultaat verkrijgbaar. Voor gebruik de Suède verf goed schudden. Bescherm uw handen doormiddel van handschoenen.


Donker blauwe suéde verf 80ml. Alles voor het onderhoud van schoenen. Ook VG Indringverf kun je voor suede gebruiken is onze ervaring maar wordt niet aangeraden door de leverancier. Schoenen verven met een spuitbus van TRG Supercolor bied veel meer mogelijkheden. Een enorm palet aan kleuren zijn mogelijk.


Met deze spray om uw suede schoen verven , werkt u in een handomdraai de kale plekken weg op uw suede schoen.

In diverse kleuren leverbaar, ook goed geschikt voor UGGS kleuren. All leather colour spray is een elastische, dekkende verf voor glad en generfd leder. Niet geschikt voor suede of volaniline leder. Suède schoenen zijn heel moeilijk te verven. Gebruiks aanwijzing ingesloten.


Men gaat er al vanuit dat er maar kleuren zijn, namelijk zwart, bruin en blauw. In onderhoudsmiddelen zijn er wel meerdere kleuren beschikbaar. Bij het verven van suède schoenen is het belangrijk dat de schoenen goed stofvrij zijn.


Kijk het filmpje voor meer adviezen en tips.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts