dinsdag 11 maart 2014

Studentenkamer ideeen

Wil jij binnenkort je studentenkamer inrichten of een make-over geven? Dan kun je in dit blog alle tips en ideeën vinden die je nodig hebt. Bekijk het bord Studentenkamer van stephvrins op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Studentenkamer , Interieur en Ideeën voor thuisdecoratie. De jacht op de beste studentenkamer is officieel van start gegaan!


Terwijl jullie allemaal zoeken, stalken, reageren en spammen voor die ene kamer midden in de sta denken wij al een stapje verder.

Een droomhuis is natuurlijk geweldig, maar de inrichting maakt je ervaring pas helemaal compleet. Ga je binnenkort op kamers wonen en kun je wel wat hulp gebruiken bij het inrichten en stylen van je studentenkamer ? Een spannende nieuwe periode in je leven breekt aan dus gun jezelf een fijn ingerichte studentenkamer waar je de komende jaren met veel plezier een gelukkige studententijd zult beleven. Bij het inrichten van een studentenkamer heb je vaak twee uitdagingen. Een kleine ruimte en een beperkt budget. We moeten daarom op zoek naar goedkope multifunctionele meubels.


Voor kleding kun je het beste gaan voor een gewone kledingkast. Of neem een ladekast en plaats een kledingrek aan het plafon de muur of één op wieltjes. Voor een beetje privacy in je studentenkamer zijn roomdividers zoals hieronder afgebeeld ook een perfecte manier om zowel spullen op te bergen als de ruimte te verdelen.

Stappenplan: zo kan je het beste je studentenkamer efficiënt inrichten. De vakantie zit er weer bijna op! Ga jij dit schooljaar verhuizen voor je studie?


Het inrichten van een studentenkamer is kan knap lastig zijn. Niet alleen moest het functioneel zijn, maar het moest er natuurlijk ook een beetje fancy uitzien. Om de aankomende studenten een helpende hand te bieden (want echt, het studentenleven is al zwaaaar genoeg) vind je in dit bspiratie en tips voor de perfecte studentenkamer ! Slimme inrichting voor jouw studentenkamer. Grote kans dat je kamer kleiner.


Ga je voor het eerst op kamers wonen, en ga voor de eerste keer een studentenkamer inrichten? Een studentenkamer inrichten kan namelijk best een uitdaging zijn. Waar laat je de pannen en handdoeken?


Past een koelkast op de kamer? Hoe richt je de studentenkamer zo goedkoop mogelijk in? En zo zijn er nog veel meer vragen te bedenken die opkomen zodra je gaat verhuizen naar een studentenkamer. De redactie geeft advies, tips, informatie en ideeën voor de inrichting van de studentenkamer. Dat je een kleine studentenkamer hebt betekent niet dat je geen gebruik kunt maken van donkere tinten.


Je moet er alleen wat voorzichtiger mee zijn. Door de donkere kleuren onder je zichtveld te houden en ook donkere meubels aan te schaffen kom je prima weg met een donkerblauw of zachtgrijs.

Alleen het bed neemt al ontzettend veel ruimte in. De meest origineelste studenten cadeaus vind je hier. Overzichten van de beste cadeaus in verschillende prijsklassen! Het nieuwe studiejaar is weer in aantocht en dat betekent voor velen een verhuizing.


Ga je je (zolder)kamer bij je ouders ook verruilen voor een nieuwe studentenkamer ? In veel gevallen wordt je slaapkamer tegelijkertijd je woonkamer waardoor het bed al snel een sta-in-de-weg kan zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts