donderdag 27 maart 2014

Spiritual guide wierook

De grootste collectie wierook vind je hier! Wierook tegen de laagste prijzen. Deze wierook komt uit India waar deze handgemaakt is.


Deze subtiele maar volle geur is gebaseerd op sandelhout en lotusbloem. Volgens de makers zal deze wierook de geest.

Geur: Subtiel maar vol aroma op basis van sandelhout en lotusbloem. Elk doosje bevat wierook stokjes. Vorige Artikel van Volgende. Aantal Voeg toe aan winkelwagen.


Dit spirituele product uit India heeft een verlichtende werking op verstan gevoel en lichaam. Daarnaast kan je de wierook gebruiken om ongewenste geurtjes in huis, te verwijderen. De beste en grootste wierookstokjes groothandel en distributeur.


Onze groothandel in wierook heeft meer dan 6verschillende wierook , variërend in voorraad.

De geur ademt het leven van India en is een heerlijke geur voor ontspanning en spiritueel werk. Bij afname van stuks wordt de prijs € p. Het kan daarom gebeuren dat jouw bestelling in een doos wordt verpakt die wij weer van iemand ontvangen hebben. Padmini wierook is een deel van het Indiase erfgoed. Uitstekende en deskundige service, lage prijzen, grote voorraa snelle levering! Shop direct online op beslist.


Ruim aanbod Aroma diffusers. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken Etherische olie. Behandelingen kunnen ook op locatie gegeven worden.


Dit is mogelijk indien de auto voor de deur geparkeerd kan worden. Past niet door de brievenbus, moet verzonden worden als pakketpost. Hierdoor is het aantrekkelijker om meerdere sloffen per bestelling te kopen. Opent jouw derde oog en kruinchakra.


Reinigt je kanaal naar de spirituele wereld. Deze combinatie prikkeld je zintuigen, zuiverd je gedachten en werkt rustgevend. Dit betreft een grootverpakking van doosjes met ieder 8gram padmini wierook.

Spiritual Guide is zoals de naam al doet vermoeden zeer geschikt om te gebruiken bij meditatie. De ingrediënten van de Tibetaanse wierook komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten. Dit is de best verkrijgbare handgemaakte wierook. De wieroken helpen bij alle stressgerelateerde aandoeningen die gezondhei geluk en een vredige geest in de weg staan.


Ze hebben een zuiverende en stress-verminderende werking en elimineren onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in leef- en werkomgeving. De ingrediÃnten van de Tibetaanse wierook komen volgens de Tantrische boeddhistische teksten van heilige kruiden en planten. In de Webwinkel kunt u betalen via iDeal of zelf overmaken.


Op elke beurs (PasarMalam) kunt u betalen á contant of graag met PIN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts