dinsdag 11 maart 2014

Aslan plakfolie

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Bespaar tot wel via kiesproduct. Sorteer op Van hoog naar laag sorteren. Voeg toe aan verlanglijst Toevoegen om te.


Aslan plakfolie

Het is geschikt voor alle plakfolies en raamfolies die wij op deze site aanbieden. Hoge kwaliteit ASLAN dubbelzijdige transparante plakfolie. Het is ook te gebruiken om lampen met stof te beplakken, kaarten te maken, cabachon sieraden maken en vele andere hobbies. Je kunt het per meter kopen. Ben je in het bezit van een snijplotter?


Vraag dan eerst bij jouw glasleverancier naar de mogelijkheden voor het plaatsen van raamfolie. Dit in verband met eventuele thermische breuken! Verkoop door Studio Koekoek. Er is geen verschil tussen raamfolie en glasfolie. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ? De lichtdoorlaatbaarheid van de folie is. Voor 16u bestel dezelfde dag verstuurd. Het professionele plakfolie is voorzien van een zeer sterke kleefkracht. Je vindt bij ons ook professioneel folie van Aslan. Als je dit folie op plakt duurt het circa uur voordat het dcfixfolie is uitgehard en het zijn top kleefkracht heeft bereikt.


Maar laat je niet afschrikken door het woord professioneel. Professioneel raamfolie en plakfolie is herkenbaar aan de breedte. Gewoon huis, tuin en keuken folie heeft een standaard breedte van 45cm, 50cm tot maximaal 90cm. Het speciale sign folie is veel breder. Bovendien is dit folie voorzien van een veel sterkere kleeflaag.


Aslan plakfolie

Maak eens keus uit de vele hout folies of kies voor een leuk tegeltjes patroon. Op het gebied van plakfolie is er keuze genoeg en zijn er volop mogelijkheden. Wij verkopen diverse merken plakfolie in onze webshop.


Aslan folie is een professioneel folie. Daar elk stuk folie van de rol op lengtemaat wordt gesneden, is het niet meer mogelijk om het folie naar ons te retourneren. Uw review toevoegen Uw review toevoegen. Hierdoor is het mogelijk om door middel van dit folie twee objecten aan elkaar te plakken.


Aslan plakfolie

Het dubbelzijdig plakfolie heeft een breedte van maar liefst 1centimeter! Let op: vanwege de breedte van dit folie geldt er een toeslag in de verzendkosten van € -. Bent u hier via een pagina in terechtgekomen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts