maandag 3 maart 2014

Wekker aap babyzoo

Wekkers van alle merken op beslist. Kom tot rust met een natuurlijk zonsondergang en wordt uitgerust wakker door de zonsopgang. Ervaar de voordelen van gewekt worden door natuurlijk licht. De laatste wekkers trends.


Kies uit 1producten vanaf € 100.

Ik raad iedereen af deze slaaptrainer te kopen. Ziet er leuk uit, maar bij ons deed het display het al op dag niet meer. Een paar keer werkte het om de batterijen er opnieuw in te doen, maar op dag was het display helemaal kapot.


Op de wekker zitten twee bellen. Deze wordt om veiligheidsredenen niet meegezonden. De wekker werkt op één AA-batterij.


Eenvoudige slaapwekker die je kindje zelf in slaap kan brengen en wakker maken door druk op de knop.

Als aapje gaat slapen gaat de kleine ook slapen. Goede wekker om je kindje te leren uitslapen. Schroef de onderkant van de slaaptrainer open en plaats drie AA Alkaline batterijen 2. Met de BabyZoo Slaaptrainer Momo Groen train je spelenderwijs de slaaptijden van je kind. De slaapwekker heeft de vorm van een aap. Deze sluit zijn ogen tegelijkertijd met je kleine.


Stel de wektijd en het volume handmatig in. Als je wilt dat je kind doorslaapt, zet je het volume helemaal uit. Gebruik de kinderwekker ook als nachtlampje. Showmodel, kleine krasjes op het hoofdje van de aap , daarom éxtra scherp geprijsd! Met het slaapklokje van BabyZoo zorgt u ervoor dat uw kindje langer in bed blijft.


Normaal gesproken zijn peuters en kleuters al erg vroeg wakker, maar door het innovatieve design van het slaapklok kunt u langer in bed blijven. BabyZoo Slaaptrainer Momo Groen reviews. Het klokje is makkelijk in gebruik. Het is een hele leuke wekker , die zeker goed zal dienen om onze zoon te helpen de klok te leren lezen.


Altijd beter dan het snerpende geluid van een normale wakker.

BABYZOO kinderwekker slaaptrainer AAP MOMO groen apenklok. Waar het Yesforum stopte, gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee!


Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Bij het slapen gaan vertel je je kindje dat aapje Momo gaat slapen. Pas als aapje Momo weer haar ogen opent mag je uit bed. Het is een superleuke kinderwekker.


Babyzoo slaaptrainer olifant. Bij kleinere kinderen zet je dit. De meeste wekkers voor kinderen zijn voorzien van een nachtlampje. Oogjes open - oogjes dicht. Sommige slaapklokjes zijn uitgevoerd met een vrolijk figuurtje, zoals een aap of een schaap.


Heeft het dier zijn ogen gesloten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts