maandag 17 maart 2014

Grote pot met takken

Specialistisch advies nodig? Vergelijk meer dan 1bloembakken. De laagste prijs op Beslist. Het andere gedeelte is het style-atelier waar zuilen met potten erop gepresenteerd worden of grote potten aangekleed gepresenteerd staan.


Hier in het style-atelier kan de klant zelf kijken en kiezen met welke potten, bloemen, takken of planten de mooiste combinatie gemaakt kan worden passend bij het interieur van de klant.

Een mooie pot en een paar takken kunnen al voor een leuke eyecatcher zorgen. En je kan op allerlei manieren deze takken decoratie aan passen aan je eigen interieur. Een grote pot , misschien zelfs wel een grote groentepot, kan worden opgevrolijkt met een stukje touw. Onze stylist maakt weer een schitterende creatie.


Volg deze demonstratie en stap voor stap kom je tot een prachtig eindresultaat. Leuk met een windlichttaart, waxinelichttaart of krans erop. Maar ook sfeervol met een groot windlicht of een groepje kleinere windlichten erop.


Ik heb al zo’n jaar twee grote bloempotten in mijn bezit waar ik best aan gehecht ben.

De gegeven maten zijn in centimeters. L=Lengte, B=Breedte, D=Diameter en H=Hoogte. De maten zijn altijd de grootste buitenmaten. Prijzen zijn netto en excl. Betonnen smalle pot met een set wilgen takken.


Deze takken worden in allerlei kleuren en vormen verkocht. Decoratietakken Naturel cm. Doordat wij de totale productie zelf in handen hebben en in grote aantallen produceren kunnen wij zeer concurrerende prijzen hanteren voor de consument. Bloesemtakken, twijgenbundels en stammen en stronken. Shop jouw decoratie voor jouw zaak-, product- of etalagepresentatie online of bezoek onze showrooms.


Grote krans, takken : twig wreathmet potjes 50x50x11cm. Zoekt u een mooie pot of vaas voor een landelijk of sober interieur of een pot of kruik voor in de tuin? Uitgebreid assortiment sfeervolle en unieke potten en vazen. Met decoratietakken haal je een stukje sfeer in huis. Een bundel takken in een vaas of aan een hanger geven een uniek effect en zijn heel leuk te combineren met andere accessoires, hangers of verlichting.


Takken ter decoratie zijn in vele soorten, lang of kort, met besjes of vruchten zoals dadeltakken. Kom en laat je inspireren bij Intratuin!

Deze glazen vaas van Bloomingville bestaat uit kleinere vaasjes die samen grote vaas vormen. Vul de vaas met je favoriete bloemen of takken. Hoe je voor de feestdagen met Helleborus planten een mooi kerststuk kunt maken voor op je tafel buiten, leer je in deze instructievideo.


Knip de takken niet van planten en bomen, dat is zonde van de natuur en ze zijn onbruikbaar. Ze moeten namelijk compleet uitgedroogd zijn. Je kunt zien of de takken droog zijn door met een mesje over een tak te schrapen. Sobere grote krans gemaakt van dikke bonsai takken met donkergroen kunst mos eroverheen.


Doordat er kunst mos op zit blijft de krans lang mooi. De krans is alleen aan de voorzijde bedekt en er zit geen haakje aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts