woensdag 12 maart 2014

Bitossi wijnglazen

Specialistisch advies nodig? Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Uur Besteld = Morgen In Huis. Grote collectie wijnglazen vind je hier! Wijnglazen tegen de laagste prijzen.

Het Italiaanse design merk heeft prachtig servies, tafelaccessoires en glaswerk in haar collectie. Laat je inspireren door de veelzijdigheid in vorm, ontwerp en kleur en combineer verschillende items voor de juiste sfeer. Nooit meer je eigen wijnglas kwijt! Bitossi Home is pure inspiratie uit de Toscaanse omgeving en eigenzinnig design. Bij glazuur vind je onder andere stijlvolle karaffen, water- en wijnglazen van dit Italiaanse merk.


Glazuur aardewerk heeft tal van exclusieve handgemaakte serviezen en keramiek in de winkel, kom gerust langs in Haarlem! Nina drinkt in Toko uit deze super mooie wijnglazen ! Op zoek naar artikelen van Desigual Bitossi ?

Artikelen van Desigual Bitossi koop je eenvoudig online bij bol. Heb je ook die leuke glazen in gtst gezien? Dit is een set van bitossi dubbelwandige wijnglazen. Decoreer jouw tafel met gekleurde wijnglazen. Gekleurde wijnglazen zijn edgy en een tikkeltje arrogant.


Ze laten meer van zichzelf zien aan de wereld en weten dat ze er mogen zijn. Ook kan het een geheimzinnig effect geven als de drinker niet ziet wat er in het glas zit. Champagneglazen – Of ook wel flûtes, zijn perfect voor mousserende dranken. Om je wijnglazen zo lang mogelijk mooi te houden, was je ze met de hand.


Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Al jaren hebben wij het prachtige Sorbetto servies en sinds kort verkopen we ook de borden uit de Funky table serie.


Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en steeds per set van te. Online jouw servies aanschaffen kan bij Leeff. Maar je kunt ook bij Loods(I love it!) terecht om het servies te bekijken.


Om kennis te maken met het servies kregen we van Bitossi enkele producten opgestuurd.

Resultaten van zoekmachines! Taartplateaus, drinkglazen en karaffen in intense kleuren van paars tot rood en van blauw tot grijs geven de tafeldecoratie een speelse lichtheid en frisheid mee, terwijl het materiaal borosilicaatglas indruk maakt met voordelen zoals een extreme hittebestendigheid. Vandaag bestel morgen in huis!


Je Bitossi Champagne glas Flute set van Zwart Glas van Vipp bestel je snel bij Topdesign. De set bestaat uit glazen maar elk glas heeft zijn eigen vorm en kleur, wat ze zo uniek maakt. Vergelijk BITOSSI HOME Sets online bij LionsHome. Kussenhoezen × Decoratieve. Stoer sober en landelijk wonen, met een knipoog naar brocante en industriele meubelen en accessoires.


Maar ook gecapitonneerde stoelen en hockers. This Pin was discovered by ingeborg bruns. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Dankzij het dubbelwandige glas blijft je wijn op de juiste temperatuur, en het glas ziet er ook nog eens flitsend uit! Mooi geserveerd smaken zelfs de beste kopjes koffie of Italiaanse lekkernijen nóg lekkerder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts