vrijdag 28 maart 2014

Sneldrogende stopverf

Bloem Sealants: Renoseal: Elastische stoppasta voor klassiek plaatsen van monumentglas. Renoseal is de vervanger van klassieke stopverven bij. Stopverf droogt erg langzaam, dat komt omdat de Stopverf gemaakt is met lijnolie. Stopverf is overschilderbaar zodra zich een huid heeft gevormd. Controleer de reeds aanwezige stopverf en hak deze uit als dat nodig is.


Verwijder opstaande vezels door de sponning te schuren. Reinig de sponning en breng een sneldrogende grondverf aan. Voordelige stopverf voor de doe-het-zelver.


Met de Albastine Stopverf kunt u heel eenvoudig houten, betonnen en metalen glassponningen in ruiten vullen. Deze stopverf heeft een uitstekende hechting en is zowel binnen als buiten te gebruiken. Voor gebruik moet u de stopverf goed kneden. U kunt de stopverf vervolgens met een stopmes aanbrengen. Hoe oud was de stopverf toen u het ging verwerken?


Sneldrogende stopverf

Heeft u de stopverf gekneed voor verwerking? Droging van stopverf kan per fabrikant verschillen, maar gemiddeld kan weken worden aangenomen als maximum. De droging is oxidatief dus dmv zuurstof en ook afhankelijk van de dikte van de stopzoom. Met Alabastine stopverf naturel 500gr kun je heel eenvoudig houten, betonnen en metalen sponningen vullen. De stopverf hecht uitstekend en is zeer glad af te werken.


Waarom een stopverf vervanger gebruiken? Traditionele stopverf droogt na verloop van tijd uit en wordt har iets wat je liever niet wil in je kozijn met glas erin. Daarom zijn er verscheidene stopverf vervangers op de markt met elk hun eigen eigenschappen. Deze kitten zijn ook te krijgen in sneldrogende varianten, waarbij de kit binnen een uur over te schilderen is.


Ook kan goed een twee componenten plamuur voor buiten gebruikt worden. Kiertjes tussen de werkende delen in hout kunnen ook met een twee componenten plamuur gedicht worden. Deze plamuur is flexibeler dan een één component plamuur. Universeel overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken.


Juist omdat deze renoseal flexibel blijft en niet compleet uitdroogt zoals de traditionele stopverf is dit een veel toegepast product in stalen ramen en deuren. Alabastine heeft een ruim assortiment welke u helpen met de voorbehandeling van diverse ondergronden als hout, steen, metaal, tegels en voegen. Bij Devoordeelmarkt vindt u een ruim aanbod van deze producten zoals Alabastine Verfreiniger, Alabastine Extra Krachtige Afbijt en Alabastine Stopverf. Ook geschikt voor het herstellen van stopverfkanten en kleine beschadigigen aan hout.


Sneldrogende stopverf

Toupret stopverf voor het plaatsen van glas. Gemakkelijk glad te strijken. Kleeft niet aan de handen. Snel overschilderbaar en is lang houdbaar.


Ideaal voor het plaatsen van glas en om barsten in hout op te vullen voor het wordt geschilderd. Met traditionele stopverf moet je lang wachten voordat je kunt gaan verven. Nu is er stopverf uit een tube. Bij verbeterde stopverf wordt daarom een kunsthars toegevoegd aan het mengsel.


Sneldrogende stopverf

Na – weken kunt u de stopverf overschilderen met een alkydharsverf. Omdat stopverf nauwelijks in staat is om zettingen, uitzetten en krimpen in de bouwdelen op te vangen is het alleen geschikt voor het plaatsen van kleine ruiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts