vrijdag 7 maart 2014

Slim glas

Bestel het eenvoudig en snel op Flinders. Voor 12u Bestel Morgen Geleverd. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.


Slim glas

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Smart glass ( slim glas ) of switchable glass (wisselend glas ) is glas waarvan de transparantie verandert afhankelijk van de elektrische spanning die over het glas staat. Dit glas kan privacy of verduistering naar behoefte bieden.


Wanneer het glas geen licht doorlaat, kan het als projectievlak dienen. De onderzoekers bootsen met hun gesimuleerde glas zo’n netwerk na. Dat doen ze met glas met daarin luchtbelletjes en stukjes grafeen. Het licht dat dit glas binnenkomt, kan er aan de andere kant via negen uitgangen weer uit.


Onderweg komt het de luchtbelletjes en grafeenstukjes tegen. Met behulp van nanokristallen in het glas is het mogelijk om willekeurig licht of warmte te blokkeren. Elektrochroom glas bestaat al langer. Het is transparant glas dat door middel van elektrische aansturing van kleur kan veranderen.


Door bepaalde kleuren aan te nemen wordt zonlicht geblokkeerd. De Duitse multinational Merck steekt miljoen euro in een fabriek die de glaspanelen gaat bouwen en verder ontwikkelen. Maar het is veel energiezuiniger te maken. Een glas voor ramen dat in de zomer de hitte van buiten tegenhoudt en waardoor in de winter de warme binnen blijft.


Slim glas

Hieraan werken studenten van Zuyd Hogeschool. Er bestaat al slim glas waarbij de transparantie verandert om warmte buiten te houden, maar hiervoor is elektriciteit nodig. De nieuwe coating werkt ook zonder stroom. Door een ultradunne laag vanadiumdioxide aan te brengen wordt gewoon glas “ slim ”. De coating functioneert onder de ºC als isolator en voorkomt dat warmte naar buiten kan.


Ze zijn geschikt voor stompe en opdek kozijnen, maar kunnen ook perfect als schuifdeur worden ingezet. Glaslatten die de moderne uitstraling teniet zouden doen, zijn niet zichtbaar. Hierbij is de keus uit: blank glas , nevel glas en rookglas. Dé Arco webshop van Nederland. Uw Favoriete Producten van Slimming, Morgen bij u Geleverd.


Slim glas

Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. PHYSEE maakt de Smartskin. Deze glazen gevel heeft geïntegreerde zonnecellen en sensoren en daarmee ‘ slim glas ’. Omgevingsdata als temperatuur, licht en luchtkwaliteit worden ermee gemeten en zo kunnen gebouwen energiezuiniger (procent) worden gekoel verwarmd en verlicht. Met een druk op de knop kan het glas verduisteren. Het Duitse bedrijf Merck steekt miljoen euro in de.


Eindhoven krijgt een fabriek die slim glas gaat maken. Gauzy, producent van films voor schakelbaar glas , is op haar site gestart met een aantal blogs, waaronder een heldere uiteenzetting over de werking. De Vetro Slim-Glas heeft conische uiteinden en een zeer slanke body en heeft hierdoor nagenoeg geen weerstand in het water loopt deze geweldig door het water. Ook is de Vetro Slim-Glas Glas in het water onzichtbaar. Door de langzame zinksnelheid kan voor een natuurlijke aasaanbieding aangeboden worden.


Het laatste nieuws het eerst op NU. Daarom werken bepaalde elementen van NU. Specialists in slim lite double glazing for the timber window restoration market.


The slim lite unit replaces the traditional single pane to improve the window energy efficiency rating and reduce noise levels. Leverbaar in een witte of zwarte grondlak en keuze uit verschillende glassoorten: blank glas , nevel glas en rookglas. Op zoek naar een draaideur?


SlimSeries Ultra is toepasbaar als schuifdeur of taatsdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts