dinsdag 4 maart 2014

Babykamer strand

Alle babyspullen tegen de laagste prijzen. Onmisbaar in de babykamer. Levering in Nederlan België, en Duitsland. Creëer zelf een van de mogelijkheden die bij jouw kindje past!


Groot aanbod meubels I beslist. Om aan de slag te gaan met de babykamer is het handig om een moodboard te maken.

Zo kan je makkelijk zien of het een mooi geheel is. Decoratie voor een strand babykamer. Geen zin of budget om de accessoires te kopen? Je krijgt al snel een strandlook door met schelpen.


Ze wilde het strand niet missen en als het ware meenemen. De paar speelgoed voorwerpen op de voorgrond maken van dit strand toch een muurschildering voor in de babykamer. Met een muurschildering heb je in mum van tijd een strand babykamer.


Wil je snel een stand babykamer kies er dan voor om een muurschildering toe te passen.

Ontdek ideeën over Kleinkinderen. Kies een prent die past bij het thema strand. Accessoires kinderkamer babykamer strand zee maritiem. Mooie accessoires voor een kinderkamer of babykamer in thema strand zee maritiem.


De accessoires van de Kleine Auto zijn op maat ook in andere kleur te bestellen. Kinderstoel wordt geleverd exclusief accessoires. De naam van deze kamer zegt het al deze mooie babykamer is geïnspireerd op het strandleven. Bij een babykamer of kinderkamer is het altijd leuk om een thema te gebruiken, of meerdere. Met wit en zeeblauw kun je een mooie kamer in het thema strand maken.


Wat is nou leuker dan een kamer die voelt als een strandhuis? Het fijne is dat het zowel voor een jongenskamer als voor een meisjeskamer leuk is en bovendien rustig oogt. Is echt hout dus even schuren en schilderen en het is weer.


Babykamer wit strand thema. Strand heeft een handgeschilderde afwerking in mooie natureltinten. De setprijs is gebaseerd op een ledikant, commode en 2-deurs hanglegkast.


Onderstaande accessoires zijn direct mee te bestelling en zorgen voor de perfecte sfeer in de Coming Kids Strand babykamer. Uiteraard zijn alle items ook afzonderlijk van elkaar te bestellen.

Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Vind hier alle deals in National! Duurzame stickers voor op de muur? Een mintgroene babykamer met strandthema. Speelgoe baby- en kinderkleding, kinderwagens, complete babykamers, boxen en vele.


Een hip en uniek muursticker paneel voor de babykamer met strand thema: Vissen, vuurtoren, anker. De sloophout en linnenlook maken het af! De meubels zijn uitgevoerd in een Royal Oak kleur, met bruin-grijze tinten, en hebben een zwart, masief houten onderstel.


De babykamer bestaat uit een ledikant, commode en een 2-deurskast. Complete babykamer helemaal afmaken. De complete babykamer is natuurlijk al helemaal startklaar.


In ons assortiment vind je de leukste babykamer accessoires om de babykamer helemaal af te maken. Hierdoor ben je van alle gemakken voorzien en is alles helemaal compleet. Fotobehang Zon - Zee - Strand. Kijk uit over de zee, waan je op een zonovergoten strand in ver land.


Eur 4- thuisbezorgd in Nederland en België. Afhalen van een babykamer is op afspraak mogelijk vanaf onze magazijnen in Hilvarenbeek en Tilburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts