donderdag 13 maart 2014

Spreuken op de muur

Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering.

Mooi op de Muur heeft een ruim aanbod in huis, dat eenvoudig te bestellen, maar ook vast te bekijken is via onze webshop. Want: Mooi op de Muur betekent meer voor je. Bij ons is het voor jou ook mogelijk om op afspraak de gewenste muursticker uit het assortiment te laten maken terwijl je ter plekke een kopje koffie of thee nuttigt. In de woonkamer kun je mooie muurteksten op de muur schilderen of plakken. Hier vind je inspiratie voor muurteksten in de woonkamer.


Er zijn zowel Engelse als Nederlandse muurteksten voor in de woonkamer. Muurdecoratie: de mooiste spreuken voor op de muur. Wij vinden dat elk interieur een bijpassende spreuk verdient.

Want wat is er tegenwoordig meer in dan kadertjes tegen de muur met foto’s, tekeningen en leuke quotes. Het iWonen team ging opzoek naar de mooiste spreuken voor op de muur ! Denk daarbij aan stickers met mooie spreuken , een gedicht, een recept, losse woorden en dergelijke. Spreuken en teksten muurstickers. Perfect voor iedere kamer.


Onze muurstickers zijn van bijzonder hoge kwaliteit en plakken op iedere harde ondergrond. Ook op behang en zelfs metselwerk. Stucwerk en dergelijke is ook geen probleem.


Muurteksten, muurstickers met tekst, letter stickers. Met een muurtekst kun je zelf kiezen wat je wilt dat jouw muur elke dag even tegen je zegt. Re: Hoe spreuken op de muur schilderen?


Op zoek naar een leuke ingelijste spreuk voor aan de muur ? Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging. Bekijk ze hier allemaal en shop direct online!


Onze spreuken zijn reeds ingelijst en simpel op te hangen. Met een afmeting van 32cmx17cm (BxH) en kleurrijke lijst een absolute eye-catcher voor menig interieur! De afmetingen kunnen aan uw wensen worden aangepast.

Neemt u alstublieft contact met ons op. Het motief is beschikbaar als: - sjabloon voor meerdere keren te gebruik. Klik hier - folie sjabloon voor éénmalig gebruik. De onderstaande afbeelding laat dit duidelijk zien. Teksten op de muur kunnen erg mooi zijn en ook nog eens een bijzondere boodschap overbrengen.


Ze worden dan ook steeds vaker gebruikt op lege muren. De teksten kunnen op de muur worden gespoten of worden geplakt met stickers, maar je kunt ook een poster laten afdrukken met je favoriete tekst. Weliswaar niet op een van de muren in Deventer te vinden, maar wél op de grond. Onlangs zijn een aantal stenen voor het Geert Grootehuis weggehaald en is daar een gedicht van onze voormalig stadsdichter Johanneke ter Stege voor in de plaats gekomen: ‘Schrijf en spreek in klare taal. Re: Mooie engelse spreuk voor op de muur.


Er staan hier een heleboel mooie tussen! Dat zou ik in ieder geval gedaan hebben voordat ik mijn muur versierd had met een goedkope spreuk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts